Διπλή μεταγραφική κίνηση με Κανελλόπουλο και Παππά από τον ΠΑΟΚ Τρίπολης

Διπλή μεταγραφική κίνηση με Κανελλόπουλο και Παππά από τον ΠΑΟΚ Τρίπολης

Αύγουστος 13, 2020 - 19:58
6 σχόλια

Η Διοίκηση του ΠΑΟΚ Τρίπολης στηρίζει τους νέους σε ηλικία ποδοσφαιριστές και ανακοινώνει τις δύο πρώτες μεταγραφές...!

Ο λόγος για τους Αντώνη Κανελλόπουλο, ο οποίος αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος ενώ έχει παραστάσεις από το απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής καθώς αγωνίστηκε την σεζόν 2018-2019 με τα χρώματα του ΑΟ Τριγλία Ραφήνας.
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ Τρίπολης αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν με τον Αετό Πικερμίου στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΑΝΑ.

Το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ Τρίπολης είναι ο Κώστας Παππάς! Ο 20χρονος στόπερ αγωνιζόταν την περασμένη ποδοσφαιρική σεζόν με την εφηβική ομάδα του ΑΟ Καλλιθέας.

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

Παμε γερα ρε ΠΑΟΚΑΡΑ θα μας τρελανεις ολους. Ο Κανελλοπουλος ειναι παικταρας<,βγαζει ματια>

Μετά τα νιαουρίσματα και τα τρομπετίσματα του Παναρκαδικού τώρα θα έχουμε και τα δικά σας; Άντε Μπαρετσελόνες όλοι σας. Γελάνε και τα κλαριά από τα δέντρα

Γενικά έχετε πολλά προβλήματα με τους δικέφαλους..Κοιταξτε τα χάλια σας κάποιοι και μην ασχολείστε με Αεκ Και Παοκ

ΚΡΑΖΕΙΣ-ΘΑΥΜΑΖΕΙΣ. Τοσο πολυ σε πειραξε η παρουσιαση-ανακοινωση των δυο παικτων?Μηπως πρεπει να πας σε ψυχιατρο??

03:51 πως φαίνεται από μακριά ότι είσαι Αστέρας Ραχούλας.Δεν θα σας γίνει η χάρη να σβήσουν όλες οι ομάδες και να μείνουν μόνο τα γκαραζια του Αστέρα.Καποτε θα φτάσει και η ελεύθερη πτώση σας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.