Δήμος Τρίπολης: Έκλεψαν εκατοντάδες μέτρα καλώδιο του ΟΤΕ και συνελήφθησαν

Δήμος Τρίπολης: Έκλεψαν εκατοντάδες μέτρα καλώδιο του ΟΤΕ και συνελήφθησαν

Αύγουστος 14, 2022 - 12:48
9 σχόλια

Eurokinissi

Συνελήφθησαν, χθες (13.8.2022) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας από 19 έως 27 ετών, αντίστοιχα, γιατί όπως προέκυψε λίγες ώρες νωρίτερα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, διέπραξαν μία (1) περίπτωση κλοπής και (1) απόπειρα αυτής, αφαιρώντας -300- μέτρα καλώδιο από εγκαταστάσεις του δικτύου Ο.Τ.Ε..

Τέλος, κατασχέθηκε όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Ειδήσεις: 

9 Σχόλια

Ελάτε τώρα που έκλεψαν, υπάρχει δικαστική απόφαση; Δηλ. το νερό που δεν το πληρώνουν το κλέβουν; Επίδομα σε είδος λαμβάνουν αφού δεν τους επαρκεί το χρηματικό. Μην επαναληφθούν τέτοιες διατυπώσεις γιατί θα επιληφθούν οι σύντροφοι αλληλέγγυοι.

Ισχύει ότι τους "ημεδαπους" τους βγάζουν συνέχεια έξω οι εισαγγελείς οτι και να κάνουν? Αλλιώς δεν εξηγείτε το φαινόμενο των παρανομιων. Κάθε δύο μέρες ακούμε και για συλλήψεις "ημεδαπων". Πόσοι είναι πια?

Το έχουν παρακάνει οι οπαδοί της Ρόμα με τίς κλεψιές. Κάποιος να τους μαζέψει επιτέλους. Κόψτε τους τα επιδόματα αν παρανομούν..

Και συνελήφθησαν τρίχες κατσαρές! Ας πάει μαζί τους στο Δικαστήριο κάποιος - ίσως η κα Εύα- να δει τι στοργή και προδέρμ θα απολάυσουν!

Καμιά φορά όμως να ασχοληθούμε και με την κλεπταποδοχή των καλωδίων που κλέβονται κατά καιρούς. Γιατί κάποιοι τα αγοράζουν & αυτά από την πίσω πόρτα και δεν είναι ρομά, πιθανολογώ!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.