Διαξιφισμοί Καρκούλη και Κατσή για τα έργα στα Βέρβενα

Διαξιφισμοί Καρκούλη και Κατσή για τα έργα στα Βέρβενα

Μάρτιος 24, 2021 - 10:19
0 σχόλια

Με ανάρτησή του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Καρκούλης αφήνει αιχμές για το έργο του αντιδήμαρχου κ. Κατσή στα Βέρβενα:

Κύριε Κατσή Αντιδήμαρχε της Βόρειας Κυνουρίας μπορούμε να διατηρούμε τα χωριά μας καθαρά και όμορφα και χωρίς εσάς .Ίσως η αντιμετώπιση στις εκλογές από τους Βερβενιώτες δεν ήταν η καλύτερη στο πρόσωπο σας και το κατανοώ να σας επηρεάζει και σας ενισχύει την αδιαφορία και την έντεχνη δικαιολογία , όμως εμείς την υπόσχεση που δώσαμε στους πολίτες του τόπου μας την τιμούμε και θα προσπαθήσουμε αν δεν αλλάξετε τακτική ,να αποκαταστήσουμε στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας ότι δεν δουλεύει σωστά στα χωριά μας.

 

Ο αντιδήμαρχος του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας Δημήτρης Κατσής απάντα στον Πρόεδρο των Βερβένων για τα όσα του καταλόγισε το πρωί της Τρίτης 

Αγαπητέ Νίκο,

Για εμάς ως Δημοτική Αρχή το μεγαλύτερο στοίχημα είναι η αναβάθμιση της καθημερινότητάς μας. Ο τρόπος για να το κερδίσουμε, είναι να δώσουμε ζωή σε όλα εκείνα τα σημεία  που αφέθηκαν στη μοίρα τους. Δεν γίνεται από τη μία μέρα στην άλλη, αλλά γίνεται.

Επειδή και οι δύο γνωρίζουμε πολύ καλά και τον τρόπο και την γλώσσα της Αυτοδιοίκησης αλλά και τις δυνατότητες και τα προσόντα μας δεν θα μπω στην ουσία  της ανάρτησής  σου και θα την δεχθώ ως ..ατυχή ..

Στο δια ταύτα:

Σαν αρμόδιος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας ,Πρασίνου, Ανακύκλωσης και Πολιτικής Προστασίας  από την στιγμή που ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας κ. Καμπύλης Γιώργος  με εμπιστεύτηκε, σε καθημερινή βάση είμαι στον δρόμο.

Σε απόλυτη συνεργασία με την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, με την προϊσταμένη του τμήματος, με το σύνολο των υπαλλήλων καθαριότητας καθώς και με τους Προέδρους των 26  Κοινοτήτων του Δήμου μας, προγραμματίζουμε το πλάνο των εργασιών μας.

Συντηρήσαμε και αυξήσαμε τον στόλο των απαραίτητων μηχανημάτων για την δουλειά μας.

Βάλαμε σε λειτουργία το όχημα της υπηρεσίας μας και απολυμάναμε κάθε γωνιά, κάθε Κοινότητας μας. Και στα πεδινά και στα ορεινά.

 Δημιουργήσαμε τρία (3) συνεργεία καθαριότητας και σταδιακά, μέρα με την μέρα  καλύπτουμε όλες τις εκκρεμότητες.  

Όποιος παραγνωρίζει το γεγονός της κρίσης με την πανδημία του COVID-19,

όποιος δεν αναγνωρίζει ότι ο τομέας καθαριότητας και όχι μόνο στον Δήμο μας αλλά σε όλους τους Δήμους της Χώρας κράτησε όρθια την υγιεινή και την ασφάλεια των χωριών μας,

όποιος παραγνωρίζει το δεδομένο της έλλειψης προσωπικού,

σφάλλει και διατυπώνει απόψεις στείρες και αντιπολιτευτικές.

Δεν θα μπω σε πολλές λεπτομέρειες. 

Γιατί ο κόσμος βλέπει και κρίνει.

Αυτός ο κόσμος που στις τελευταίες εκλογές έδωσε στην Δημοτική Παράταξη «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΛΛΑΓΗΣ » την απόλυτη πλειοψηφία και μας εμπιστεύτηκε τις τύχες της καθημερινότητας και της ανάπτυξης.

Εκφράσεις του τύπου «…η αντιμετώπιση στις εκλογές από τους Βερβενιώτες δεν ήταν η καλύτερη στο πρόσωπο σας, …του τύπου …. σας επηρεάζει και σας ενισχύει την αδιαφορία και την έντεχνη δικαιολογία … μπορούμε να διατηρούμε τα χωριά μας καθαρά και όμορφα και χωρίς εσάς…», εκφράζουν αυτούς και μόνο αυτούς που τις γράφουν.

Ο κυρίαρχος λαός του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας έδωσε και θα ξαναδώσει  τις δικές του απαντήσεις.

Η δική μου ευχή είναι Η συνεργασία μας να παραμένει αγαστή και επωφελής και ελπίζω για την συνέχεια ,την συνέπεια και την υλοποίηση όσο  το δυνατόν περισσοτέρων προτάσεων σας .

Μετά τιμής

Ο Αντιδήμαρχος

Δημήτριος Αθαν. Κατσής

Το πρόγραμμα εργασιών που έχουν εκτελεστεί από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου μας και αφορούν τα Βέρβενα.

 

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΒΕΡΒΕΝΩΝ ΕΤΟΥΣ 2021 ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ - (1) by Arcadiaportal.gr on Scribd

Κοινοτητα Βερβενων Etoσ 2020 Καταγραφη Εργασιων- by Arcadiaportal.gr on Scribd

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.