Διαμαρτύρεται ο Πανγυθεατικός για την φιλοξενία του στο Άστρος

Διαμαρτύρεται ο Πανγυθεατικός για την φιλοξενία του στο Άστρος

Μάιος 16, 2022 - 21:03
3 σχόλια

Ο Πανγυθεταικός μέσα από την επίσημη σελίδα του στο facebook προέβη σε καταγγελία αναφορικά όπως αναφέρει με την φιλοξενία του στο Άστρος για το παιχνίδι με τον Πανθυρεατικό για τα μπαράζ ανόδου του 5ου ομίλου για την Γ’ Εθνική κατηγορία.

Αναλυτικά

Λευκών ισοπαλιών συνέχεια για τον Πανγυθεατικό μας. Ακόμα ένα 0-0, αυτή τη φορά στο Άστρος Κυνουρίας απέναντι στον Πανθυρεατικό. Σωρεία χαμένων ευκαιριών για την ομάδα μας και η αστοχία και η ατυχία μας στέρησαν μια πολύ σημαντική νίκη!

Ο Πανγυθεατικός μας βρίσκεται στην 3η θέση του ομίλου, στον οποίο όλα είναι ανοιχτά για τις θέσεις ανόδου! Το προσεχές Σάββατο αγωνιζόμαστε στην Πάτρα σ ένα κρισιμότατο και δύσκολο παιχνίδι!

Υ.γ. Στα συγκεκριμένα μπαράζ, με ομάδες από διαφορετικούς νόμους ανά την επικράτεια, η διοίκηση κάθε σωματείου φροντίζει να φιλοξενεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την εκάστοτε φιλοξενούμενη ομάδα και τους επισκέπτες-φιλάθλους της. Στην Κεφαλονιά η φιλοξενία μας ήταν άψογη, όπως και η φιλοξενία του ιστορικού Πανηλειακού στο Γύθειο, όπως αποτυπώθηκε και από την ευχαριστήρια ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών του.

Δυστυχώς χθες στο Άστρος ζήσαμε τριτοκοσμικές καταστάσεις. Δε θα σταθούμε στη συμπεριφορά συγκεκριμένης μερίδας οπαδών. "Χούλιγκανς" υπήρχαν και θα υπάρχουν στα γήπεδα. Αυτό που μας σόκαρε ήταν η ανεπάρκεια και η επικίνδυνη στάση της διοίκησης του Πανθυρεατικού. Σε ντου των οπαδών του γηπεδούχου στους φιλάθλους μας, ο πρόεδρος του αντιπάλου σωματείου μας είπε "μη μιλάτε εδώ είναι Άστρος" (πραγματικά ίδρωσε το αυτί μας), ενώ όταν στο τέλος του αγώνα οι ίδιοι οπαδοί είχαν περικυκλώσει τα αποδυτήρια μας, ο πρόεδρος αφοπλιστικά ανέφερε (ναι σωστά διαβάζετε) "δεν μπορώ να τους πω να φύγουν, γιατί την άλλη Κυριακή δε θα έρθουν ξανά στο γήπεδο".

Παράλληλα, ακούσαμε και το απίστευτο από μέλος της διοίκησης των γηπεδούχων, ο οποίος είπε στους φιλάθλους μας με απόλυτη φυσικότητα "στα εκτός έδρας παιχνίδια δεν πρέπει να φωνάζετε στο γήπεδο. Και εμείς όταν πηγαίνουμε στα εκτός είμαστε κότες".

Τέλος, στο γήπεδο δεν υπήρχε καθόλου αστυνομική δύναμη, ενώ όταν καλέσαμε το αστυνομικό τμήμα της περιοχής, μετά από αρκετή ώρα εμφανίστηκε ισχυρή αντιπροσωπεία της ελληνικής αστυνομίας....με έναν αστυνομικό!

Υ.γ.2 Όταν πετάτε στους αθλητές μας κουτάκια μπύρας, παρακαλούμε να είναι χωρίς αλκοόλ, γιατί προσπαθούμε να τους διατηρούμε σε φόρμα!

Υ.γ.3 Δύο σερί καλές διαιτησίες είχαμε στα μπαράζ, δυστυχώς επιστρέψαμε στις διαχρονικά κακές διαιτησίες!

Ναι στις καυτές ατμόσφαιρες στα γήπεδα, όχι στους χουλιγκανισμούς!

Συνεχίζουμε!

 

 

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Θα ήθελα να μας απαντήσουν οι παράγοντες του πανγυθεατικού για το πόσο καλή φιλοξενία όπως φημίζονται και λένε ίδιοι είχε μια ομάδα (Ερμής Μελιγούς) από το τόπο μας πέρυσι στο Γύθειο. Ο ίδιος παίκτης της ομάδας του που κροκαλεσε τα επεισόδια πετώντας το φοριο σε παίκτη του Ερμή τα προκάλεσε κ εχτές ρίχνοντας γροθιά σε παίκτη του πανθυρεατικού . Η συνέχεια γνωστή παικτες προπονητές παράγοντες ακόμη και μέλη της αστυνομιας (!) χτυπαγαν τους αντίστοιχους του Ερμή. Οταν θα ζητάς να αποδωθουν ευθύνες να έχεις το θάρρος να αναγνωρίσεις και τα λάθη που έκανες κύριοι .Που ήταν η σωστή φιλοξενία?

Να χαίρεστε τον πρόεδρο σας και τους ξαφνικους από 15 έως 30 ετών παιδιά που γίνανε ξαφνικά χούλιγκανς. Τα ίδια κάνετε όπου πάτε ειδικά φέτος. Αν έχετε τα κότσια και υπάρχουν άνθρωποι σε αυτό το συμβούλιο διώξτε τους αλλιώς παραιτηθειτε. Παικτες που διαρκώς χτυπάνε και φτύνουν εκτός φάσης. Καράτε και μαγκιά. Αυτό έχετε περάσει πρόεδρος και προπονητής. Συγχαρητήρια.

Καλά το Αστρος είναι η επιτομή της φιλοξενίας και από τουριστικής απόψεως!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.