Διαμαντάκος: «Πάθος και αυταπάρνηση»

Διαμαντάκος: «Πάθος και αυταπάρνηση»

Φεβρουάριος 17, 2017 - 15:07
0 σχόλια

Λίγο πριν την ολοκλήρωση της προετοιμασίας του Αρκαδικού, ο coach Διαμαντάκος, μίλησε για το παιχνίδι που ακολουθεί με την ΑΕΛ το Σάββατο (18/2, 17:00) στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης στο arcadikosbc.gr

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Η ΑΕΛ παρά το άσχημο αποτέλεσμα της προηγούμενης αγωνιστικής, είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής. Βασικό της όπλο είναι η αποτελεσματικότητα στην επίθεση, είτε μέσα από το καλάθι, είτε από το τρίποντο. Η ήττα του πρώτου γύρου είχε πληγώσει τον εγωισμό μας όμως πλέον μιλάμε για ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι. Πέραν όλων των παραπάνω βασικό ζητούμενο για εμάς είναι οι δύο βαθμοί της νίκης και αυτό μόνο βάσει συγκεκριμένων παραγόντων μπορεί να συμβεί: Με πάθος και αυταπάρνηση στην άμυνα και με τη βοήθεια του κόσμου μας που έχει σταθεί αρωγός στην προσπάθεια που κάνουμε».

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.