Διάκριση των έργων μαθητών του 4ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης σε Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ζωγραφικής (pics)

Διάκριση των έργων μαθητών του 4ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης σε Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ζωγραφικής (pics)

Ιούνιος 11, 2022 - 14:50
0 σχόλια

Διάκριση των έργων μαθητών του 4 ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης στον Πρώτο Πανελλήνιο Μαθητικό και Νεανικό Διαγωνισμό Ζωγραφικής για μαθητές Δημοτικού : FairLife L.C.C. «Η πρώτη γενιά χωρίς καπνό, χωρίς άτμισμα».

Ειδική εύφημος μνεία δίνεται στη θαυμάσια ομαδική σύνθεση ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ και ΚΟΣΜΟΣ, στην κατηγορία ΑΦΙΣΑ, των μαθητών του 4 ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης από την επιτροπή αξιολόγησης των έργων του Μαθητικού και Νεανικού Διαγωνισμού
Ζωγραφικής για μαθητές Δημοτικού : FairLife L.C.C. «Η πρώτη γενιά χωρίς καπνό, χωρίς άτμισμα.

Εκφράζουμε ιδιαίτερη χαρά για την εκφραστικότητα, την ευρηματικότητα και το πάθος με το οποίο οι μαθητές και οι μαθήτριες απέδωσαν το μήνυμα κατά του καπνίσματος και του ατμίσματος, τον τρόπο που αποτυπώθηκαν  οι προβληματισμοί τους για τις συνέπειες του καπνίσματος και τον εθισμό, καθώς και οι σκέψεις  τους για ένα μέλλον χωρίς κάπνισμα ή άτμισμα.
Τα έργα παρουσιάστηκαν σε Διαδικτυακή Εκδήλωση (υπό την αιγίδα του ΥΠΑΙΘ) στις 31 Μαΐου (Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος).
Οι αφίσες των μαθητών συμμετέχουν στην νέα αντικαπνιστική καμπάνια.
Συγχαίρουμε τους μαθητές και εκπαιδευτικούς του 4 ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης και ιδιαιτέρως τον εκπαιδευτικό Εικαστικών, υπεύθυνο της δράσης, κ. Νάστο Βασίλειο για τη νέα τους διάκριση.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.