Διάκριση μαθητών 1ου και 2ου ΓΕ.Λ Τρίπολης στον 3ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Οικονομικών

Διάκριση μαθητών 1ου και 2ου ΓΕ.Λ Τρίπολης στον 3ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Οικονομικών

Φεβρουάριος 08, 2022 - 19:19
0 σχόλια

Συγχαρητήρια στους μαθητές της Γ’ Λυκείου (Γ’ Οικονομίας και Πληροφορικής)  του 1ου ΓΕ.Λ Τρίπολης Βασίλη Φωτόπουλο, Νίκο Δεσπολλάρι και στην μαθήτρια του 2ου ΓΕ.Λ Τρίπολης Ειρήνη Μικρούλη  για τη διάκρισή τους στην τελική φάση του 3ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Οικονομικών.https://contest.econ.uth.gr/

Οι μαθητές συμμετείχαν στην 2η φάση του διαγωνισμού, συγκέντρωσαν υψηλή βαθμολογία και προκρίθηκαν στην τελική φάση στην οποία θα συμμετάσχουν 25 μαθητές και μαθήτριες σε πανελλαδικό επίπεδο.

Στις 13/02/2022, οι τρεις διακριθέντες μαθητές θα λάβουν μέρος στον  τελικό γύρο που θα πραγματοποιηθεί  στον Βόλο, στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας που είναι ο βασικός διοργανωτής του διαγωνισμού. Η αντιπροσωπεία θα συνοδεύεται από την καθηγήτρια οικονομικών Ευθυμία Δημοπούλου, η οποία έχει την ανάθεση διδασκαλίας του αντιστοίχου μαθήματος προσανατολισμού και στα δυο σχολεία.

Τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής των μαθητών καλύπτονται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, η οποία έμπρακτα ανταποκρίθηκε και συμβάλλει ουσιαστικά στην εκπροσώπηση της πόλης μας, μέσω των μαθητών μας, σε αυτή την σημαντική διοργάνωση.

 Οι διακρίσεις που αποσπούν οι μαθητές και οι μαθήτριές μας, δίνουν σε όλους μας μεγάλη χαρά και περηφάνεια και ενισχύουν τους ίδιους με ζήλο για να συνεχίζουν, θέτοντας κάθε φορά υψηλότερους στόχους..

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον Βασίλη, τον Νίκο και την Ειρήνη.

Άξιοι και άξιες συγχαρητηρίων είναι  όλοι οι μαθητές και οι  μαθήτριες του 1ου,του 2ουΓΕ.Λκαι του Μουσικού Σχολείου που συμμετείχαν στις 2 φάσεις του διαγωνισμού.

 

3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Οικονομικών 2022
          Αποτελέσματα 2ης φάσης «Πλάτων»

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.