Διαγωνισμός για την Ανάπλαση Πλατείας Αγίου Βασιλείου στην Τρίπολη

Διαγωνισμός για την Ανάπλαση Πλατείας Αγίου Βασιλείου στην Τρίπολη

Μάιος 22, 2021 - 21:06
5 σχόλια

Ο Δήμος Τρίπολης προκηρύσσει δημόσιο ανοιχτό διαγωνισμό, με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, μόνο βάσει τιμής, για την ανάθεση του έργου: «Ανάπλαση Πλατείας Αγ. Βασιλείου στην Τρίπολη», με προϋπολογισμό μελέτης 3.320.000,00 Ε.

Το έργο ανήκει σε έργα κατηγορίας Οικοδομικών και Ηλεκτρομηχανολογικών με προϋπολογισμό 3.320.000,00 Ε.

Όλα τα στοιχεία του έργου, ΕΔΩ!

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

κ.δήμαρχε μην ξεχνάς τα ΤΑΧΙ ,όποιος τα ξέχασε απλά έχασε, πρέπει να εξυπηρετηθούν και αυτοί που μας εξυπηρετούν ημέρα και νύχτα όλους τους καιρούς.......

Δήμαρχε φτιάξε την πλατεία όπως καλύτερα εξυπηρετούνται οι δημότες και βάλε τους ταρίφες εκεί που πρέπει. Δεν μπορεί μια ομάδα επαγγελματιών να πηγαίνει χρόνια πίσω την πόλη.

Ρε τραβάτε ρε νούμερα που δεν σας αρέσει. Δήμαρχε φτιαξε αυτή την πλατεία που είναι λες και εισαι στην Ουγκάντακαι μην ακούς κανένα. Θα βγαίνεις δήμαρχος για πολλά πολλά χρόνια.

Τι έγινε; Το σχέδιο που αναρτάτε είναι αυτό που είχε υποβληθεί το 2013 με π/υ 1.970.000€. Άλλαξε γνώμη ο Τζιούμης; Ξέρετε κάτι;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.