Δεύτερη πιο ζεστή πόλη πανελλαδικά το Άστρος

Δεύτερη πιο ζεστή πόλη πανελλαδικά το Άστρος

Ιούλιος 02, 2021 - 10:34
3 σχόλια

Στο Άστρος καταγράφηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 1 Ιουλίου η δεύτερη μεγαλύτερη θερμοκρασία πανελλαδικά  με το θερμόμετρο σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Θ. Κολυδά να φτάνει στους 43,8 βαθμούς Κελσίου.

Πρωταθλητής στην κούρσα του καύσωνα ήταν το Άργος όπου η θερμοκρασία ξεπέρασε τους 44 βαθμούς Κελσίου, ενώ η Κάτω Τιθορέα ήρθε Τρίτη 43,5 βαθμούς Κελσίου.

ΚΟΥΡΣΑ ΑΡΙΘΜΩΝ
Ο τελικός "νικητής" προέκυψε μετά απο ...(θερμο)φίνις!@EMY_HNMS @News247gr @StarChannelGr pic.twitter.com/hJXu4CoYHf

— KolydasΤ (@KolydasT) July 1, 2021

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία σήμερα Παρασκευή (02-07-2021) η ζέστη θα υποχωρήσει αισθητά στα δυτικά και βόρεια. Στην υπόλοιπη όμως χώρα θα παραμείνει σε υψηλά επίπεδα, όπου αναμένεται να σημειώσει αισθητή πτώση το Σάββατο (03-07-2021).

Ειδικότερα για την Αττική, οι μέγιστες θερμοκρασίες θα σημειωθούν την Πέμπτη (01-07-2021) και την Παρασκευή (02-07-2021) και θα φτάσουν τους 40 και κατά τόπους 41 βαθμούς Κελσίου. Πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται από το Σάββατο.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Εκεί πηγαίνουν για να δροσίζονται οι δημόσιοι υπάλληλοι της Τρίπολης.

11:23 Τι είπες τώρα ρε πανεπιστήμονα; Κι εμείς δηλαδή που πηγαίνουμε και δεν είμαστε δημόσιοι υπάλληλοι, τι πρέπει να κάνουμε; Να αποχωρήσουμε με σκυμμένο κεφάλι; Εσείς, Αυτού Εξοχότητα, πού πηγαίνετε δηλαδή για τα μπάνια σας; Στη Γαλλική Ριβιέρα ή αλλιώς Cote d’ Azur; Σαν να λέμε δηλαδή στο Άστρος ούτε απέξω; Ποτέ;

- Αγιος Πέτρος: εσείς πώς και δεν ζητάτε να μην πάτε κόλαση; - Νεοαφιχθείς: Ζούσα στο Αστρος!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.