Δέδες: Τελειώνουν τα αποθέματα των λιγνιτών, κύριε Σκαντζέ;..

Δέδες: Τελειώνουν τα αποθέματα των λιγνιτών, κύριε Σκαντζέ;..

Απρίλιος 11, 2022 - 17:24
0 σχόλια

Ο Γιώργος Δέδες, επικεφαλής των «Νέων Δρόμων για την Πελοπόννησο», θύμισε στον κ. Μανώλη Σκαντζό, κατά την τοποθέτησή του στη συνεδρίαση του ΠεΣυ Πελοποννήσου τη Δευτέρα 11 Απριλίου με θέμα την επανέναρξη της λειτουργίας των λιγνιτικών μονάδων, μια παλαιότερη τοποθέτηση του κ. Σκαντζού, νυν αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας.

Παλαιότερα, σε μια συζήτηση του θέματος στο ΠεΣυ, ο κ. Σκαντζός είχε πει ότι οι τα αποθέματα των λιγνιτών έχουν εξαντληθεί, προκειμένου να επιχειρηματολογήσει υπέρ του άμεσου κλεισίματος των λιγνιτικών μονάδων.

Φευ, όμως, η ενεργειακή κρίση επέβαλε στην κυβέρνηση και στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να ανακοινώσει πριν από μερικές μέρες την παράταση λειτουργίας των λιγνιτικών μονάδων.

Ο κ. Δέδες είπε, λοιπόν: «Τελειώνουν τα αποθέματα των λιγνιτών, ε, κύριε Σκαντζέ;», με τον κ. Σκαντζό να απαντά: «Γιατί το λες και κοιτάς εμένα; Δεν καταλαβαίνω».

«Διότι εσύ το είχες πει σε παλαιότερη συνεδρίαση», απάντησε ο κ. Δέδες, κατηγορώντας την περιφερειακή αρχή ότι το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να κάνει ό,τι πει η κυβέρνηση και όχι να λαμβάνει αποφάσεις για το καλό των πολιτών.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.