Αύξηση 60% του ιικού φορτίου στα λύματα - Απέχει το τείχος ανοσίας

Αύξηση 60% του ιικού φορτίου στα λύματα - Απέχει το τείχος ανοσίας

Ιούλιος 06, 2021 - 11:38
3 σχόλια

Στο 60% έφτασε την περασμένη εβδομάδα η αύξηση του ιικού φορτίου του κοροναϊού στα λύματα σύμφωνα με τον καθηγητή Αναλυτικής Χημείας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Νίκο Θωμαΐδη.

Όπως εξήγησε στην ΕΡΤ, «η αύξηση ξεκίνησε την Τετάρτη και κορυφώθηκε το Σάββατο που είχαμε το μεγαλύτερο ιικό φορτίο, γεγονός που αποτυπώθηκε και στα κρούσματα».

Ο κ. Θωμαΐδης τόνισε ότι η αύξηση των κρουσμάτων είναι αποτέλεσμα της πανδημίας στην Ευρώπη. «Το περιμέναμε ότι θα ερχόταν και σε εμάς, αλλά όχι τόσο σύντομα».

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο καθηγητής Αναλυτικής Χημείας στο ΕΚΠΑ, «θα πρέπει να ληφθούν κάποια μέτρα για να περιοριστεί η αύξηση των κρουσμάτων, καθότι βρισκόμαστε στην κορύφωση της τουριστικής περιόδου».

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Οπως και με την ψήφο το 2015 πολλοί θα εκπλαγούν που οι αποφάσεις τους έχουν συνέπειες!

Κάποια μέρα θα πουν : το ΕΣΥ δίνει για κοβιντ μέχρι 200 κλίνες . Από εκεί και πέρα οποίος δεν βρισκει θα πηγαίνει σε ιδιωτικό νοσοκομείο ή θα κάθεται σπίτι του. Πάλι θα φωνάζουν Κάποιοι πως το κράτος τους παράτησε ... μόνο που τότε θα τους έχει παρατήσει η κοινωνία ... δεν θέλω να τρομοκρατησω και ούτε να σπείρω φόβο , αλλά προς τα εκεί φαίνεται πάει το πραμα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.