Αυστηροί έλεγχοι στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο - Μόνο από μία είσοδο εισέρχονται οι ασθενείς και οι επισκέπτες

Αυστηροί έλεγχοι στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο - Μόνο από μία είσοδο εισέρχονται οι ασθενείς και οι επισκέπτες

Φεβρουάριος 26, 2020 - 14:01
8 σχόλια

Μόνο από μία είσοδο, και συγκεκριμένα από την είσοδο των επειγόντων περιστατικών μπορούν πλέον να εισέρχονται οι ασθενείς και οι επισκέπτες στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης.

Μάλιστα, στη συγκεκριμένη είσοδο υπάρχει υπάλληλος ο οποίος κάνει διευκρινιστικές ερωτήσεις σχετικά με τον λόγο της επίσκεψης στο νοσοκομείο.

Θυμίζουμε ότι το Παναρκαδικό Νοσοκομείο υπάρχουν πολλές είσοδοι, αλλά πλέον είναι σφραγισμένες.

Από τη στιγμή που εμφανίστηκε κρούσμα του κορωνοϊού στη χώρα μας και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη, σε αυξημένη ετοιμότητα βρίσκεται το σύστημα υγείας, σύμφωνα με εντολή που απεστάλη από χθές, όπως πληροφορηθήκαμε, από το υπουργείο Υγείας.

Αξίζει να σημειωθεί, επίσης, ότι η είσοδος του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού γίνεται από άλλη θύρα, σύμφωνα με τις οδηγίες.

Ειδήσεις: 

8 Σχόλια

Αγοράστε μία θερμοκάμερα ρε παιδιά, ακόμα και φτηνά μοντέλα με 5-10.000 μπορούν και κάνουν σωστή σάρωση θερμοκρασίας ατόμων. Με ερωτήσεις θα βρείτε τον άρρωστο; -Είστε άρρωστος; -Όχι! -Ε μα τότε περάστε!

Ξέρω ότι αυτό που θα πω είναι βαρύ πλήγμα στον τουρισμό αλλά εκτιμώ ότι σοβαρή εστία μόλυνσης είναι τα ξενοδοχεία, μπαρ, εστιατόρια κ.λπ. Η 38χρονη στη Θεσσαλονίκη, τα περιστατικά ανά την Ευρώπη και αλλού, είναι περιπτώσεις ατόμων που είχαν περάσει από τη Β. Ιταλία.

Και αν τύχαινε να γίνει ένας σεισμός η αν έπιανε φωτιά, απλα οι εργαζόμενοι και οι νοσηλευομενοι θα πέθαιναν πριν την ωρα τους...έτσι απλα...

Δηλ τι ελεγχος γίνεται; Και απο ποιόν; Που θα κρυφθει αραγε αυτός ο ανεγκέφαλος που πήρε αυτη την απόφαση αν συμβει κάτι εκτακτο(π.χ σεισμός.πυρκαγια κλπ); ΠΑΝΙΚΟΣ ...........

Για έκτακτες καταστάσεις (πρέπει να) υπάρχουν έξοδοι κινδύνου βάσει του κανονισμού πυρασφάλειας. Τα μέτρα περιορισμένης πρόσβασης είναι επιβεβλημένα για την αποφυγή διασποράς γενικά των λοιμώξεων, πολύ περισσότερο του νέου ιού που παρουσιάζει πολύ υψηλή μεταδοτικότητα. Ποιος είναι ο ανεγκέφαλος, ανώνυμε 10:03;

Ανεγκεφαλος ειναι αυτος που παιρνει μέτρα χωρίς πρακτικό λόγο, και ισως επικίνδυνα,αφου ουτε ουσιαστικός ελεγχος γίνεται και στέλνει ολυυς να μπαίνουν στο νοσοκομείο απο εκει που αν υπάρξει κρόυσμα απο εκει θα περάσει......(Οσο για τα σχέδια αμφιβάλω για το πόσο τηρούνται)

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.