Ατύχημα με Καναδούς αναρριχητές στο Λεωνίδιο

Ατύχημα με Καναδούς αναρριχητές στο Λεωνίδιο

Ιανουάριος 27, 2022 - 19:02
0 σχόλια

Στο νοσοκομείο κατέληξαν δύο αναρριχητές με καταγωγή από τον Καναδά, ύστερα από τραυματισμό τον οποίο υπέστησαν την ώρα της αναρρίχησής τους σε βράχο στο Λεωνίδιο.

Το περιστατικό έλαβε χώρα την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου στις 02:00 το μεσημέρι, στο αναρριχητικό πάρκο Λεωνιδίου,  στην περιοχή απέναντι από την Ιερά Μονή Έλωνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για άγνωστο έως τώρα λόγο ένας άνδρας και μία γυναίκα τραυματίστηκαν την ώρα που έκαναν αναρρίχηση.   Άμεση ήταν η επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας και των πυροσβεστών οι οποίοι απεγκλώβισαν τους δύο αναρριχητές και τους οδήγησαν με ασφάλεια στο ασθενοφόρο. Σημαντική ήταν και η αρωγή των ανθρώπων του δήμου Νότιας Κυνουρίας.

Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν τον άντρα να έχει τραυματιστεί στο χέρι, ενώ η γυναίκα πιθανόν φέρει τραύματα στην μέση της.  Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης.

Ευτυχώς οι αναρριχητές δεν ήταν μόνοι τους, αφού βρίσκονταν σε μία ομάδα  από τέσσερα άτομα, που άμεσα ειδοποίησαν τους διασώστες.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.