Αθήναιο: Αγωνιστική απάντηση των κατοίκων - «Να ξηλωθούν τα μηχανήματα» (vid)

Αθήναιο: Αγωνιστική απάντηση των κατοίκων - «Να ξηλωθούν τα μηχανήματα» (vid)

Ιούνιος 16, 2021 - 14:09
5 σχόλια

Αγωνιστική απάντηση ετοιμάζουν οι κάτοικοι των χωριών του π. Δήμου Βαλτετσίου εναντίον της μονάδας ζωοτροφών στο Αθηναίο.

Η επιτροπή κατοίκων που έχει δημιουργηθεί, θα διαμαρτυρηθεί το Σάββατο 19 Ιουνίου στις 18:00 έξω από τον χώρο που βρίσκεται η μονάδα στο Αθήναιο.

Οι κάτοικοι εξέφρασαν την ανησυχία τους, έχοντας μάθει τι έχει γίνει σε περιοχή όπου είχε δραστηριοποιηθεί η μονάδα στο παρελθόν.

Έχουν γίνει επενδύσεις στην περιοχή από τους κατοίκους, υπάρχει κτηνοτροφική μονάδα, τυροκομική μονάδα και προγραμματίζεται η δημιουργία ενός πάρκου αναψυχής στην περιοχή

Ο κ. Γούργαρης Βαγγέλης επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης και ο κ. Δημόπουλος κάτοικος από το χωριό Αθήναιο μίλησαν για τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα γίνει και απηύθυναν κάλεσμα σε όλους τους πολίτες για μαζική συμμετοχή.

Δεν δεχόμαστε ο τόπος να γίνει η χαβούζα της Πελοποννήσου, ανέφεραν, ζητώντας να μην γίνει η εγκατάσταση η μονάδα στο Αθήναιο, να ξηλωθούν και να απομακρυνθούν όσα μηχανήματα τοποθετήθηκαν στο εργοστάσιο και κάλεσαν τον δήμο και την περιφέρεια να καλύψουν τα νομικά έξοδα.

Video: 

ΑrcadiaPortal.gr Κινητοποίηση κατοίκων για την μονάδα ζωοτροφών στο Αθήναιο


5 Σχόλια

Τα κουμουνια δεν θα σας αφησουν σε χλωρο κλαρι!Σας γλεντανε σε καθε επιπεδο.Απο την βουλη,τον δρομο,στην περιφερεια,στους δημους,μεσα απο τους χωρους δουλειας παντου με οργανωση και αγωνα.

Κύριε Γουγαρη μην προέτρεπε των κόσμο να περάσει σε παράνομες πράξεις γιατί μετα τους εγκαταλείπεται και εξαφανιζεσται. Τα έχετε κάνει και αλλού τα κόλπα αυτά αλλα οταν πέφτουν η αγωγές και η μηνύσεις μην τον είδατε τον Παναγή. Τα μηχανήματα είναι σε ιδιωτικό χώρο πως θα ξηλωθούν; μην φάτε το τυράκι οι ευκολοπιστοι διότι θα μπλεξει η δουλειά.

Ποσό με εκνευρίζουν οι λέξεις : αγωνιστικός, λαϊκός αγώνας , ιδρώτας , αίμα λαού, ο εργαζόμενος , αντιλαϊκά κτλ . Σιγά ρε ηλικιωμένοι ηγέτες που θέλετε να σηκώσετε βάρος που δεν σας αναλογεί και δεν σας αφορά . Θα ήμουν και εγώ αρνητικός στην επένδυση αυτή , μόνο εάν οι ίδιοι οι κάτοικοι έμπαιναν μπροστά , χωρίς κόμματα και κινήματα να υποστηρίζουν από πίσω ( για τα μάτια του κοσμου)

21:20 εχεις απολύτως δίκιο. Αλλα αυτοί οι κύριοι κάποιον καπελωνουν πάντα. Να μην ακουστεί η φωνή τους. Μεγάλο λάθος που δίνουν οι κάτοικοι πολιτική χροιά. Από πάνε αυτοί πάντα γίνετε το αντίθετο.

Όλα αυτά γίνονται γιατί οι δήμαρχοι με τα δημαρχοπουλα δεν μπαίνουν μπροστά αλλά συμφωνούν με ολους για να μην χαλάσουν τις σχέσεις με τα κόμματα που ανήκουν .Δεν τους ενδιαφέρει το συμφέρον των κατοίκων .Στην Μεγαλοπολη κάποια νέα παιδιά και σωστοί οικογενειάρχες έκαναν την επιτροπή κατοίκων και έτρεξαν για να μην γίνει ο ΧΥΤΕΑ.Φυσικά πήγαν και οι αριστεροί να τους καπελώσουν με την επιτροπή αγώνα αλλά δεν μπόρεσαν

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.