Άστρος: Εναρκτήρια εκδήλωση της ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος

Άστρος: Εναρκτήρια εκδήλωση της ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος

Ιούνιος 24, 2021 - 19:37
0 σχόλια

Με αφορμή τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την έναρξη της Επανάστασης η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος σε συνεργασία με τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας διοργανώνει εκδήλωση αύριο Παρασκευή 25 Ιουνίου και ώρα 19:00 στο χώρο της Β΄ Εθνοσυνέλευσης με θέμα «Τα Συντάγματα της Επαναστατικής Περιόδου (1822, 1823, 1827).

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Επιτροπής Ελλάδα 2021.

Η εναρκτήρια ομιλία θα πραγματοποιηθεί από την κ. Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη, Πρόεδρο της Επιτροπής «Ελλάδα 2021». Κεντρικοί ομιλητές θα είναι ο κ. Μιχαήλ – Κωνσταντίνος Σταθόπουλος, Επίτιμος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών – Ακαδημαϊκός και ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου Νομικής Σχολής. Επίσης χαιρετισμούς θα απευθύνουν εκπρόσωποι της Κυβέρνησης, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης καθώς και ο Πρόεδρος της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος κ. Δημήτρης Βερβεσός.  

Πριν την εκδήλωση η κ. Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη θα επισκεφθεί το Παράλιο Άστρος όπου θα συζητήσει με τους Δημάρχους Βόρειας Κυνουρίας, Επιδαύρου, Τροιζηνίας Μεθάνων καθώς και με παραγωγούς τοπικών προϊόντων.

Την παραπάνω εκδήλωση μπορείτε να την παρακολουθήσετε ζωντανά από το κανάλι του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας

Ειδήσεις: 
Video: 

Τα Συντάγματα της Επαναστατικής Περιόδου (1822, 1823, 1827)


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.