Αστέρας: Το μεταγραφικό ταξίδι στην Ισπανία, η Ελληνική αγορά και οι ανανεώσεις

Αστέρας: Το μεταγραφικό ταξίδι στην Ισπανία, η Ελληνική αγορά και οι ανανεώσεις

Απρίλιος 13, 2021 - 22:03
0 σχόλια

Η υπόθεση Ευρώπη μπορεί να έχει δυσκολέψει αρκετά μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές των play off για τον Αστέρα Τρίπολης ωστόσο εκτός από τα αγωνιστικά οι κιτρινομπλέ σχεδιάζουν και την επόμενη μέρα αναφορικά με ανανεώσεις και μεταγραφικά.

Η αρχή έγινε με την ανανέωση της συνεργασίας με τον Μίλαν Ράσταβατς ο οποίος για την επόμενη διετία θα είναι στην τεχνική ηγεσία της αρκαδικής ομάδας γεγονός που πρακτικά σημαίνει ότι υπάρχει ο χρόνος για να ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την νέα χρονιά.

Ο τεχνικός διευθυντής του Αστέρα Τρίπολης πριν από λίγες μέρες ταξίδεψε στην Ισπανία για να τσεκάρει μεταγραφικούς στόχους που έχει στο μπλοκάκι του με την Ιβηρική να αναμένεται να έχει και πάλι την τιμητική της και σε αυτή την μεταγραφική περίοδο.

Εκτός όμως από την Ισπανία ο Αστέρας Τρίπολης παρακολουθεί και κάποιες περιπτώσεις από την εγχώρια αγορά που αφορούν σε δύο περιπτώσεις Ελλήνων ποδοσφαιριστών και σε ακόμα δύο ξένων που παίζουν ποδόσφαιρο στην χώρα μας.

Από κει και πέρα και σε ότι έχει να κάνει με τις ανανεώσεις το πιο καυτό όνομα είναι του Λουίζ Φερνάντεθ με τον Αστέρα Τρίπολης να θέλει την παραμονή του Ισπανού ενώ κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι μπορεί να γίνει με τον Γιάννη Κώτσιρα ο οποίος ναι μεν έχει συμβόλαιο αλλά μοιάζει πιθανό να φέρει μια προσφορά από κάποια άλλη ομάδα.

Ακόμα είναι πολύ νωρίς για να μπούμε σε σενάρια και ονοματολογία ωστόσο είναι σίγουρο πως ο Αστέρας Τρίπολης με το γνωστό πλάνο του και τον προγραμματισμό του και πάλι θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να μεγαλύτερη εξέλιξη του.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.