«Άστεγοι» οι επενδυτές που πάνε στη Μεγαλόπολη - Τι είπε ο Νίκας για το επιχειρηματικό πάρκο (vid)

«Άστεγοι» οι επενδυτές που πάνε στη Μεγαλόπολη - Τι είπε ο Νίκας για το επιχειρηματικό πάρκο (vid)

Ιανουάριος 14, 2021 - 20:14
3 σχόλια

Για το θέμα της Μεγαλόπολης και την μετάβαση στη μεταλιγνιτική εποχή μίλησε ο κ. Νίκας σε συνέντευξη που παραχώρησε την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου. Ο περιφερειάρχης επέρριψε ευθύνες στην προηγούμενη διοίκηση της περιφέρειας για την κατάσταση που υπάρχει τώρα στην Μεγαλόπολη, η οποία δεν έχει βιομηχανικό πάρκο.

Όπως δήλωσε συνάντηση θα έχει την ερχόμενη εβδομάδα στην Τρίπολη με εκπροσώπους  μιας μεγάλης βιομηχανίας χαρτοπολτού.

Όπως αποκάλυψε οι επενδυτές έχουν δείξει ενδιαφέρον για την περιοχή της Μεγαλόπολης, θέλοντας να ιδρύσουν και να λειτουργήσουν μία μονάδα εκεί.

Δεν είναι η μόνη επένδυση που μπορεί εν δυνάμει να γίνει στην περιοχή,  καθώς υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τουλάχιστον από δέκα εταιρίες που θέλουν να αναπτυχθούν στο λεκανοπέδιο, είπε μεταξύ άλλων.

Ο κ. Τατούλης πρέπει να ερωτηθεί για τις αρνητικές εξελίξεις στην Μεγαλόπολη καθώς 30 χρόνια στα κοινά και ενώ έβλεπε το πρόβλημα που ερχόταν δεν έκανε τίποτα, είπε.

«Οι επιχειρηματίες έρχονται στην Μεγαλόπολη για να επενδύσουν αλλά πού;» ρωτάει ο κ. Νίκας θέτοντας ξανά το θέμα του επιχειρηματικού πάρκου.

Εγώ 1,5 χρόνος περιφερειάρχης, με ένα χρόνο κορωνοϊό θα σας το κάνω.  Ας είναι,  αυτή είναι η Ελλάδα, εκεί σκορπάμε τα χρήματα στα ψηφαλάκια...

Ο κραδασμός για την Μεγαλόπολη θα αντιμετωπιστεί, είπε, η Μεγαλόπολη πρέπει να παραμείνει ενεργειακό κέντρο και θα γίνουν επενδύσεις, να μην υπάρχει μεσοδιάστημα.

Έχω εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση , στον Υπουργό, στους Μεγαλοπολίτες,  στον δήμαρχο και με τις άλλες πολιτικές δυνάμεις, είπε, καθώς η συστράτευση δυνάμεων είναι η προϋπόθεση για να σωθεί η Μεγαλόπολη.   

Κλείνοντας να αναφέρουμε ότι ο περιφερειάρχης έχει θέσει και στο παρελθόν το ζήτημα του επιχειρηματικού πάρκου στην Μεγαλόπολη, το οποίο ακόμα είναι άγνωστο πού θα γίνει.

Να αναφέρουμε ότι στο τραπέζι των συζητήσεων υπάρχουν δύο προτάσεις για τον χώρο όπου μπορεί να γίνει το επιχειρηματικό πάρκο. Η όποια επιλογή γίνει πρέπει να είναι προς όφελος των πολιτών της πληττόμενης Μεγαλόπολης, η οποία ελλοχεύει να ερημωθεί εάν οι αποφάσεις που θα ληφθούν δεν την ωφελήσουν επαρκώς.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Τι είπε ο Νίκας για το επιχειρηματικό πάρκο στην Μεγαλόπολη


3 Σχόλια

Όταν αρχίζει ένας πολιτικός και κατηγορεί τον προηγούμενο, το επόμενο βήμα είναι ότι παραδίδει το αξίωμά του

Ρε Νίκα εσύ προεκλογικά είχες έτοιμες λύσεις και σχέδια για όλα και τώρα πάλι οι προηγούμενοι σου φταίνε; Α ναι και η πανδημία. Για να βολεύονται φίλοι και κολλητοί, για να πριμοδοτούνται τα ΜΜΕ και να μας λιβανίζουν 24ώρες το 24ωρο, εκεί όλα γίνονται στο άψε σβήσε και δεν υπάρχει το πρόβλημα της πανδημίας. Για πες μας ρε Νίκα στην Ευρώπη πόσο καιρό τους παίρνει για να καθορίσουν το χωροταξικό για μία ΒΙΠΕ; Έχει παρέλθει 1,5 χρόνος κι ακόμη δεν έχετε καταλήξει καν στην τοποθεσία και τώρα ρίχνεις ευθύνες στους προηγούμενους που όταν διοικούσαν δεν ίσχυε το σημερινό ΕΣΕΚ της ΝΔ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.