Αρνητικό το δεύτερο τεστ κορωνοϊού του Αρκά διαιτητή Τρύφωνα Πετρόπουλου

Αρνητικό το δεύτερο τεστ κορωνοϊού του Αρκά διαιτητή Τρύφωνα Πετρόπουλου

Σεπτέμβριος 25, 2020 - 20:48
11 σχόλια

Θετική εξέλιξη υπάρχει αναφορικά με το θέμα του διεθνή Αρκά ρέφερι Τρύφωνα Πετρόπουλο ο οποίος στο επαναληπτικό τεστ Covid-19 στο οποίο υποβλήθηκε το αποτέλεσμα που βγήκε ήταν αρνητικό.

Ο Τρύφωνας Πετρόπουλος το πρωί της Παρασκευής 25 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο του προβλεπόμενου υγειονομικού ελέγχου πριν από το παιχνίδι της ΑΕΛ με τον Παναθηναικό στο οποίο είχε ορισθεί υποβλήθηκε σε τεστ κορωνοϊού στην Τρίπολη το οποίο αρχικά βγήκε θετικό ωστόσο τα δεδομένα είναι τελείως διαφορετικά αναφορικά με το επαναληπτικό τεστ το οποίο υποβλήθηκε στην Αθήνα.

Στον δεύτερο διαγνωστικό έλεγχο που υποβλήθηκε στην Αθήνα τα αποτελέσματα του τεστ που βγήκαν πριν από λίγη ώρα ήταν αρνητικά με τον Τρύφωνα Πετρόπουλο να είναι απόλυτα υγιείς και χωρίς το παραμικό σύμπτωμα έχοντας τηρήσει με απόλυτη σαφήνεια όλες τις οδηγίες και τους κανονισμούς που υπάρχουν σε αυτές τις περιπτώσεις.

Με βάση λοιπόν το δεύτερο διαγνωστικό τεστ κορωνοϊού που υποβλήθηκε στην Αθήνα ο Τρύφωνας Πετρόπουλος και ήταν αρνητικό θα παραμείνει για τυπικούς λόγους για μία εβδομάδα σε καραντίνα.

Να σημειωθεί ότι σε επικοινωνία μας με τον διεθνή ρέφερι Τρύφωνα Πετρόπουλο μας επιβεβαίωσε το ότι το δεύτερο τεστ κορωνοϊού στο οποίο υποβλήθηκε το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό. Να σημειωθεί ότι αρνητικό ήταν και το τεστ στο οποίο υποβλήθηκε και η σύζυγος του Τρύφωνα Πετρόπουλου.

Ειδήσεις: 

11 Σχόλια

Ναι όλο το σόι όλοι οι διαιτητές όλο το κολυμβητήριο όλος ο Αη Γιώργης όλο το στάδιο όλη η πόλη άσε μας ρε φίλε

Το θέμα δεν είναι πόσοι έκαναν το τέστ αλλά σε ποιο μικροβιολογικό εργαστήριο γίνονται όλα αυτά τα λάθος τέστ στην Αρκαδία. Στη συγκεκριμένη περίπτωση υπήρχαν τεράστιες οικονομικές και μη επιπτώσεις στον συγκεκριμένο άνθρωπο. Θα πληρώσει κάποιος για αυτά; Αν ήταν κάποιος που δεν είχε πίσω του μια ΚΕΔ; Θα τα πλήρωνε από την τσέπη του; Απαράδεκτα πράγματα

καταρχην να ειναι υγειης ο ανθρωπος,κατα δευτερον μας δουλευουν στην αρκαδια τοσο καιρο? οσα κρουσματα εχουν βγει θετικα,στο δευτερο τεστ βγαινουν παντα αρνητικα !!!!!!! τι στο καλο γινεται

Κάποια στιγμή πρέπει όλοι οι γιατροί που δεν εργάζονται σε "νοσοκομείο αναφοράς" να μάθουν να κάνουν τα τεστ.... Δε γίνεται πανελλαδικά τα τεστ να βγαίνουν θετικά... Και τα επαναλειπτικα να βγαίνουν αρνητικά..

Δεν νομιζω αλλος νομος να εχει τοσες λαθος εξετασεις. τσαμπα η αναστατωση στην οικογενεια του διαιτητη και το περιβαλλον του. για αυτο τρεχουν ολοι αθηνα για εξετασεις τελικα.

Μη στερείτε από την ελληνική γλώσσα την απίθανου κάλλους μουσικότητα και αρμονίας της. Μη βαριέστε. Βάλτε τόνους.

Το ενδεχόμενο να ζήτησε ο ίδιος να γραφτεί αυτό το κείμενο για να μην στοχοποιηθεί λόγω του ότι βρέθηκε θετικός, πέρασε καθόλου από το κουτό μυαλουδάκι σας ή μπα;

Το βασικότερο είναι ότι ο Άνθρωπος είναι υγιείς. Τώρα όλα τα αλλά έχουν δευτερεύουσα σημασία. Μην κατηγορούμε λάθη γίνονται. Το μόνο κακο είναι ότι λόγω τής ιδιότητας τού ός διαιτητής έγινε γνωστό το όνομα τού.

Φίλε μου. Εσύ πού Είσαι δύσπιστος και αμφισβητείς Τον ανθρώπου που πέρασε μια τόσο δύσκολη μέρα νομίζοντας ότι ήταν θετικός. Αλά και το Arcadia portal που το δημοσίευσε. Δεν μπορείς πάρε να βάλεις το μυαλουδάκι σου να σκεφτεί και να μπείτε στη σελίδα του υπουργείου και να διαπιστώσεις ότι στης 25/9. εχθές δηλαδή δεν επιβεβαιώθηκε κανένα κρούσμα στην Αρκαδία. Να προσέχουμε λίγο. για τη αύριο μπορεί μα είμαστε εμείς στη θέση αυτού του ανθρώπου. Το καταλαβαίνεις; η μπα;

Θα είχε ενδιαφέρον να ξέρουμε τι είδους τεστ έκανε, τόσο την πρώτη όσο και την δεύτερη φορά. Όταν το ιικό φορτίο είναι χαμηλό συμβαίνει να έχουμε αυτό το φαινόμενο. Δηλαδή το τεστ να μπορεί να βγει θετικό, μετά αρνητικό και το αντίθετο. Όπως και να έχει η ουσία είναι σχεδόν η ίδια. Όταν έχεις πολύ χαμηλό ιικό φορτίο, είναι πάρα πολύ δύσκολο να μεταδώσεις τον ιό. Ο στιγματισμός κάποιου ότι έχει/είχε COVID είναι άδικος 100% και βλακώδης. Σημασία έχει να προσέχουμε όλοι και να μην στιγματίζουμε κανέναν. Στην συγκεκριμένη περίπτωση μόνο όσοι ξέρουν όλες τις λεπτομέρειες γνωρίζουν.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.