Αρκαδικός Ερμής με ποδοσφαιρικές αρχές

Αρκαδικός Ερμής με ποδοσφαιρικές αρχές

Σεπτέμβριος 25, 2020 - 19:47
1 σχόλια

Ο Ερμής Μελιγούς συνεχίζει την προετοιμασία του για την νέα αγωνιστική σεζόν και την συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας και συνεχιζει να δουλευεί πάνω στο πλάνο που από της αρχές καλοκαιριού έχει βάλει.

Το πλάνο αυτό έχει να κάνει με την δουλειά και με την προσήλωση στον στόχο έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα δυνατό σύνολο με συγκεκριμένες ποδοσφαιρικές αρχές που θα μπορεί να αντοποκριθεί στις απαιτήσεις αλλά και τις προκλήσεις της καινούριας σεζόν.

Παράλληλα η ομάδα της Βόρειας Κυνουρίας πραγματοποίησε ακόμα μία μεταγραφική κίνηση με τον Τάσο Σαμαρτζή να γίνεται το νέο μέλος του ρόστερ του Ερμή Μελιγούς ενισχύοντας έτσι ακόμα περισσότερο τον Αρκαδικό κορμό του.

Ο Τάσος Σαμαρτζής βάση των αγωνιστικών του χαρακτηριστικών θα προσφέρει πολύτιμες λύσεις στον χώρο της μεσαίας γραμμής και αναμένεται να αποκτήσει τον δικό του ρόλο μέσα στο σύνολο το οποίο με μεθοδικότητα προετοιμάζει ο Κώστας Καλογιαννίδης.

Με μια πρώτη ματιά στον τρόπο με τον οποίο έχει διαμορφωθεί το ρόστερ του Ερμή Μελιγούς φαίνεται πως ο Τάσος Σαμαρτζής κουμπώνει αρμονικά στην ομάδα με την απόκτηση του να αποτελεί μια ιδιαίτερα μελετημένη κίνηση από κάθε άποψη.

Είναι προφανές και ξεκάθαρο πως ο Ερμής Μελιγούς θα στηριχθεί στο σύνολο του, στην ομαδικότητα του, στο ταλέντο των ποδοσφαιριστών του αλλά και στην προπονητική οξυδέρκεια του Κώστα Καλογιαννίδη ο οποίος είναι μέτρ στην δημιουργία ομάδων με αρχές και συγκεκριμένη ποδοσφαιρική φιλοσοφία.

Η μεγάλη στιγμή για τον Ερμή Μελιγούς και ευρύτρα για το ποδόσφαιρο της Βόρειας Κυνουρίας πλησιάζει. Με χαμηλούς τόνους αλλά και σιγουριά για την δουλειά που γίνεται η ομάδα είναι έτοιμη να μιλήσει όταν πρέπει μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.