Arkadianwood: Έπιπλα ξύλου, πόρτες, εξωτερικά κουφώματα - Με γνώμονα την πλήρη ικανοποίηση του πελάτη (pics)

Arkadianwood: Έπιπλα ξύλου, πόρτες, εξωτερικά κουφώματα - Με γνώμονα την πλήρη ικανοποίηση του πελάτη (pics)

Οκτώβριος 30, 2020 - 20:00
0 σχόλια

Η εταιρία Arkadianwood, ιδρύθηκε το 2007 από το Λάμπρο Τραχανά και το γιο του Πάνο και εδρεύει στο 9o χλμ της παλιάς Εθνικής οδού Τρίπολης – Πύργου.

Δραστηριοποιείται στον σχεδιασμό, την κατασκευή και εγκατάσταση επίπλων κουζίνας, ντουλάπας, εσωτερικής και εξωτερικής πόρτας και εξωτερικών κουφωμάτων. Αναλαμβάνει ανακαινίσεις σε οικιακό και επαγγελματικό χώρο, καθώς και ανακατασκευή παλιών επίπλων κουζίνας, πόρτας, κλπ.

Τα προϊόντα της εταιρίας σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της επιχείρησης  σε ένα σύγχρονο εργοστάσιο με εξοπλισμό προηγμένης τεχνολογίας με τις καλύτερες προδιαγραφές και με τις πρώτες ύλες που προμηθεύονται από ντόπιες βιομηχανίες ξυλείας.

Συγκεκριμένα, τα υλικά που χρησιμοποιούν στις κατασκευές τους είναι το ξύλο μασίφ, δρυς, κερασιά, μεράντι, οξιά, καρυδιά, αλλά και μελαμίνη Α΄ποιότητας, μπετοφόρμ θαλάσσης, MDF, βαγγελίτης.

Οι κ. Λάμπρος και Πάνος Τραχανάς βρίσκονται καθημερινά στην έκθεσή τους, στο 9ο χλμ Π.Ε.Ο. Τρίπολης-Πύργου και σας προσκαλούν να γνωρίσετε τον χώρο και τους ανθρώπους της επιχείρησης, έτσι ώστε να σχεδιάσετε  μαζί τα προϊόντα που επιθυμείτε σύμφωνα με τις δικές σας απαιτήσεις και ανάγκες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκπρόσωποι της εταιρίας μπορούν να επισκεφθούν  τον δικό σας χώρο για μελέτη, μέτρηση και σχεδιασμό.

Η Arkadianwood, είναι δίπλα στις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις, όλα αυτά τα χρόνια και αυτό το υποδεικνύει και το ευχαριστημένο πελατολόγιο. Είμαστε δίπλα στον πελάτη, παρέχοντάς του προϊόντα υψηλής ποιότητας, σε πολύ καλές τιμές. Αναλαμβάνουν τη συντήρηση και αποκατάσταση οποιασδήποτε μελλοντικής ζημιάς. Η υπευθυνότητα, το μεράκι, η συνέπεια και το άριστο αποτέλεσμα είναι από τα λίγα πράγματα που δεσμεύονται για τη δική σας εξυπηρέτηση.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση:9ο χλμ Π.Ε.Ο. Τρίπολης - Πύργου, 221 00, Τρίπολη
Τηλέφωνο:2716 007 073
Κινητό: 6946 006 261, 6947 234 378
Email:arkadianwood@gmail.com

Δείτε το site της επιχείρησης: www.arkadianwood.gr

 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.