Αρκαδία: Σύσκεψη για τον καθορισμό των αναγκών σε εργατικό δυναμικό από τρίτες χώρες με τη διαδικασία της μετάκλησης

Αρκαδία: Σύσκεψη για τον καθορισμό των αναγκών σε εργατικό δυναμικό από τρίτες χώρες με τη διαδικασία της μετάκλησης

Οκτώβριος 09, 2022 - 15:13
1 σχόλια

φωτογραφία αρχείου arcadiaportal.gr

To Επιμελητήριο Αρκαδίας σας ενημερώνει ότι ενόψει της έκδοσης της προβλεπόμενης από τις διατάξεις του Ν. 4251/2014 (ΦΕΚ Α΄80) Κοινής Υπουργικής Απόφασης για τον καθορισμό εισδοχής πολιτών τρίτων χωρών για εξαρτημένη εργασία, εποχική απασχόληση, απασχόληση αλιεργατών και εργατών υψηλής εξειδίκευσης, οι εργοδότες επιχειρήσεων μπορούν να προσέρθουν στη σύσκεψη που θα γίνει στο κτήριο της ΠΕ Αρκαδίας, Οδός Ναυπλίου 57 (1ος όροφος)- Τρίπολη, Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη, στις 10/10/2022 ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00 για την εκτίμηση του αριθμού των θέσεων που θα καλυφθούν με τη διαδικασία της μετάκλησης για τα δύο επόμενα χρόνια, ήτοι 2023-2024.

Μέχρι τη διενέργεια της σύσκεψης παρακαλείσθε να αποστείλετε έκθεση στο email: skotsori@arcadia.gr , με την εκτίμησή σας για τον αριθμό των πολιτών τρίτων χωρών που είναι αναγκαίο να εισέλθουν στη χώρα μας με σκοπό την εργασία, λαμβάνοντας υπόψη την υφιστάμενη προσφορά εργασίας από ημεδαπούς ή ευρωπαίους πολίτες ή πολίτες τρίτων χωρών με νόμιμη διαμονή στη χώρα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο: 2713 610100

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Δεν είναι αρκετοί αυτοί που έχουν ήδη εισέλθει στη χώρα; Πρέπει να εισέλθουν και άλλοι Μανώλη Σκαντζε;;; Για πες αλήθεια; Αυτοί τι δουλειά κάνουν; Εποχικοί; Μόνιμοι; Ή με το ένα πόδι πάνω στο άλλο αφού βρήκαν τον μήνα που θρέφει τους 11;;; Ρωτάω γιατί εγώ τους πληρώνω και σκέφτομαι στις επόμενες εκλογές να σε στείλω στον Αγ.Αντρεα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.