Απονομές, Τακτική Γενική Συνέλευση και εκλογές του ΚΟΑΤ (pics)

Απονομές, Τακτική Γενική Συνέλευση και εκλογές του ΚΟΑΤ (pics)

Ιανουάριος 27, 2020 - 10:32
0 σχόλια

Σε μία πολύ όμορφη τελετή πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο στις 26-01-2020 πολλαπλές εκδηλώσεις και δραστηριότητες του ΚΟΑΤ, με αφορμή τα 35 χρόνια ζωής του Σωματείου. 

Στην εκδήλωση κοπή της πίτας και Τακτική Γενική Συνέλευση, παρευρέθηκαν οι Πρόεδροι και μέλη των Διοικητικών τους Συμβουλίων από το 1985, όταν συστάθηκε το Σωματείο.

Ο πρώτος Πρόεδρος ο κος Μοιράγιας Χρήστος, μας μετέφερε στο κλίμα της εποχής όταν οι συζητήσεις μεταξύ των ανθρώπων με όραμα είχαν ξεκινήσει από το 1980. Σε αυτή την ομάδα συμμετείχε και ο κος Λίγκρης Βαγγέλης, ο οποίος στην πορεία πήρε την Προεδρία στα χέρια του, και τον ακολούθησε η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος η κα Παναγιωτακοπούλου Μαρία. Ακολούθησε ο κος Σωτηρόπουλος Γιώργος με μακρά θητεία, έχοντας τη χαρά να συμβάλλει με μεγάλες στιγμές για τον ΚΟΑΤ και την Τρίπολη, όπου αναδείχθηκε η δυναμική του κολυμβητηρίου για την πόλη με τη φιλοξενία και υψηλής ποιότητας διοργανώσεις των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων. Το 2012 την προεδρία ανέλαβε ο κος Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος δεν μπόρεσε να παρευρεθεί εξαιτίας ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων,θητεύοντας μέχρι το 2018, όταν ανέλαβε τη διοίκηση η σημερινή Πρόεδρος Καλαθά Χριστίνα.

Στη συγκίνηση της ημέρας συμπεριλαμβάνεται η παρουσία των προπονητών του Σωματείου, όπου η Αρχιπροπονήτρια κα Κωστούλα Οικονόμου δήλωσε τα εξής:

«Έχω τελέσει προπονήτρια στον ΚΟΑΤ επί προεδρίας και των έξι Προέδρων Μοιράγια, Λίγκρη, Παναγιωτακοπούλου, Σωτηρόπουλου, Αγγελόπουλου και Καλαθά.

Ο Χρήστος ο Μοιράγιας ήταν αυτός που πρώτος πίστεψε σε εμένα και με προσέλαβε ως προπονήτρια στον ΚΟΑΤ. Μου είπε χαρακτηριστικά όταν ανέλαβα: «και ένα παιδί να έχεις στο σύλλογο εσύ κάνε τη δουλειά σου όπως ξέρεις και ο σύλλογος θα φτάσει ψηλά».

Η αγάπη μου για το σύλλογο και για τα παιδιά που έρχονται και παρέρχονται, επί 20 συναπτά έτη, είναι αυτά που με κάνουν να παραμένω, παρόλο που έχω δεχθεί προτάσεις κατά καιρούς και από άλλους συλλόγους.

Φυσικά όλα αυτά θα ήταν ουτοπία εάν δεν είχα όλα αυτά τα χρόνια την εμπιστοσύνη των γονιών και του εκάστοτε ΔΣ του ΚΟΑΤ.

Ευχαριστώ λοιπόν όλους για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και συνεχίζουν να μου δείχνουν.

Επίσης ευχαριστώ πολύ όλα τα κολυμβητικά μου παιδιά που με αγαπάνε με εμπιστεύονται και δεν με ξεχνάνε.

Η  τωρινή πρόεδρος του ΚΟΑΤ Χριστίνα Καλαθά συνεχίζει αυτό το δύσκολο έργο και νομίζω πως τα καταφέρνει μια χαρά. Γιατί μην ξεχνάμε:το δύσκολο δεν είναι να φτάσεις στην κορυφή αλλά να παραμείνεις. Και είμαι σίγουρη πως θα το πετύχουμε».

Το φλουρί της πίτας κέρδισε η κα Δήμητρα Μοιράγια, συμβολική απονομή τιμής για την κα που στήριξε με τον τρόπο της την επιτυχία της πρωτοβουλίας του συζύγου της κουΜοιράγια.

Ακολούθησαν οι απονομές και η Τακτική ΓενικήΣυνέλευση με θέματα ημερήσιας διάταξης

  • Επικύρωση Πρακτικών της ΓΣ που διεξήχθη στις 27-01-2018
  • Εκλογή Προεδρείου της ΓΣ σύμφωνα με το άρθρο 8 παρ. 7 του Καταστατικού και της Εφορευτικής Επιτροπής για τη διεξαγωγή των αρχαιρεσιών
  • Διοικητικός, αθλητικός και οικονομικός απολογισμός του ΔΣ του ΚΟΑΤ για την περίοδο 01-02-2018 έως και τις 31-01-2019.
  • Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής για το διάστημα από 01-01-2019 έως 31-12-2019
  • Πρόταση τροποποίησης του καταστατικού σύμφωνα με τις διατάξεις της ισχύουσας νομοθεσίας.

Τα θέματα έγιναν αποδεκτά με απόλυτη πλειοψηφία και ακολούθησαν οι αρχαιρεσίες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή.

Η νέα διοίκηση θα συγκροτηθεί τις επόμενες ημέρες, οπότε θα ανακοινωθεί και η νέα σύνθεσή του, στην οποία το εννιαμελές Διοικητικό Συμβούλιο αποτελείται από έξι νέα μέλη που εκπροσωπούν όλα τα τμήματα που το Σωματείο ΚΟΑΤ λειτουργεί.

Η Πρόεδρος του ΔΣ Καλαθά Χριστίνα, ευχαριστεί όλους όσους με τη συνδρομή τους, παντείω τρόπω, έχουν συμβάλλει στο να έχει φτάσει το Σωματείο να λειτουργεί επί 35 χρόνια και ευχόμαστε στους τρεις πυλώνες του Σωματείου μας που είναι οι προπονητές μας, οι γονείς και το Διοικητικό Συμβούλιο που εκπροσωπεί τα μέλη, να έχουν πάντα μία αγαστή και αποτελεσματική συνεργασία.

Δελτίο Τύπου

Ειδήσεις: 
Tags: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.