Απολογισμός έργου για τον απερχόμενο γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας - Μία υποψηφιότητα για τη «διαδοχή» του (vid)

Απολογισμός έργου για τον απερχόμενο γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας - Μία υποψηφιότητα για τη «διαδοχή» του (vid)

Μάρτιος 03, 2021 - 11:30
0 σχόλια

Στην τελική ευθεία λίγο πριν από τις εκλογές για την ανάδειξη της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Αρκαδίας.

Ο απερχόμενος συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αρκαδίας κ. Τάσος Παπαζαχαρίας, μίλησε στην κάμερα του ArcadiaPortal.gr για την πρόσφατη συνδιάσκεψη της παράταξης, αλλά και για τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι για την «ηγεσία» της Επιτροπής.

Να αναφέρουμε εδώ ότι από τις εκλογές που θα διεξαχθούν το Σάββατο θα προκύψει ένα σώμα και ύστερα μεταξύ τους θα εκλέξουν τον γραμματέα της νομαρχιακής.

Αρχικά ο κ. Παπαζαχαρίας προχώρησε σε έναν απολογισμό της Νομαρχιακής Συνδιάσκεψης Αρκαδίας ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας που έγινε μέσω τηλεδιάσκεψης λόγω των περιοριστικών μέτρων εξαιτίας της πανδημίας.

Μεταξύ των θεμάτων που τέθηκαν, ήταν ο διοικητικός απολογισμός της απερχόμενης νομαρχιακής, αλλά και απολογισμός δράσης.

Ακομα, έγινε οικονομικός απολογισμός των ετών 2017, 2018, 2019 και 2020 και εξελέγη η εφορευτική Επιτροπή που θα κάνει τις εκλογές για την ανάδειξη της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής.

Ο κ. Παπαζαχαρίας ανέφερε κάποια σημαντικές παρεμβάσεις που έκανε η νομαρχιακή, προτάσσοντας, την αξιοποίηση του παλιού Ψυχιατρείου Τρίπολης, ύστερα από την παραλαβή του από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε δρομολογήσει την κατασκευή της παράκαμψης των Λαγκαδίων

Τέλος, μίλησε για το δίκτυο άρδευσης της λίμνης Τάκας, το οποίο υπογράφηκε από τον Αραχωβίτη.

Ως προς τη «διαδοχή» του κ. Παπαζαχαρία ως συντονιστή, επισήμως έχει τεθεί στο τραπέζι το όνομα της κυρίας Σκούρτη Ρούλας η οποία δήλωσε το ενδιαφέρον της να λάβει τη σκυτάλη.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Απολογισμός έργου για τον απερχόμενο γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.