Αποκριάτικο γλέντι από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μαλλωτών (pics,vid)

Αποκριάτικο γλέντι από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μαλλωτών (pics,vid)

Φεβρουάριος 26, 2020 - 13:00
0 σχόλια

Με γλέντι υποδεχτήκαμε τις Απόκριες στο χωριό μας. Με χαρακτηριστικά την καλή διάθεση και το αστείρευτο κέφι, προσαρμοσμένα στο κλίμα των αποκριάτικων ημερών, μέλη και φίλοι του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαλλωτών πέρασαν μια όμορφη και γιορτινή βραδιά, διασκεδάζοντας στον ετήσιο αποκριάτικο χορό που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 22-2-2020 στο Πολιτιστικό Κέντρο του χωριού μας.

Σε αυτό συνέβαλε η ορχήστρα μας με τον Πάνο Σούκα στο μπουζούκι, τον Σάκη Καρνέζη στο τραγούδι, τον Τριαντάφυλλο Κούσουλα στα ντραμς και τον Κώστα Μερκούρη στην κιθάρα.
Στην αρχή της εκδήλωσης κόψαμε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα μας την οποία ευλόγησε ο ιερέας του χωριού π. Χρήστος. Η τυχερή της βραδιάς που βρήκε το φλουρί ήταν η κα Σούλα Κλεφτογιαννη-Μανιάτη. Της ευχόμαστε να είναι πάντα τυχερή.

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε εκ μέρους του Δ.Σ. η Πρόεδρος του Συλλόγου Σοφία Παναγοπούλου, τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους και τους ευχήθηκε Καλές Απόκριες και Καλή Σαρακοστή ενώ απηύθυνε χαιρετισμό και έδωσε τις δικές του ευχές ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης Αθανάσιος Χριστογιαννόπουλος

Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης Αθανάσιος Χριστογιαννόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Μανιάτης, Δημήτριος Σιέμπος και Θεοφάνης Καλογερόπουλος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κων/νος Μιχόπουλος και Ηλίας Κουρής, η Πρόεδρος της Κοινότητας Μαρία Μακρή-Μυλωνά, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ραψομματαίων «Η Κοίμηση της Θεοτόκου» Λεωνίδας Κανέλλος, ο Εφημέριος του χωριού π. Χρήστος Καγιανάς και πολλοί συγχωριανοί και φίλοι του Συλλόγου. 

Ακολούθησε λαχειοφόρος αγορά με πάρα πολλά δώρα στην οποία ανταποκρίθηκαν όλοι και τους ευχαριστούμε. 

Το Δ.Σ. ευχαριστεί όλους όσοι μας τίμησαν με την παρουσία τους και πέρασαν μαζί μας αυτή την υπέροχη αποκριάτικη βραδιά, τους συμπατριώτες και τα καταστήματα της Μεγαλόπολης για τα δώρα που προσέφεραν για τη λαχειοφόρο αγορά.

Περισσότερα βίντεο μπορείτε να δείτε στο blog του συλλόγου
 

 

 
  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σύλλογος Μαλλωτών  

 
 
Video: 

Μαλλωτά Μεγαλόπολης - Απόκριες 2020 (7)


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.