Αποκλειστικό: Στην Αρκαδία ο Κυριάκος Μητσοτάκης τις επόμενες ημέρες

Αποκλειστικό: Στην Αρκαδία ο Κυριάκος Μητσοτάκης τις επόμενες ημέρες

Ιανουάριος 26, 2022 - 12:33
21 σχόλια

Φωτογραφία arcadiaportal.gr

Την Αρκαδία θα επισκεφθεί τις επόμενες ημέρες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Πρωθυπουργός θα επισκεφθεί τη νέα μονάδα διαχείρισης απορριμμάτων στην Παλαιόχουνη, ενόψει της έναρξης της λειτουργίας του, σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες.

Τα συνεργεία του αναδόχου εργάζονται πυρετωδώς τους τελευταίους μήνες, προκειμένου να δοθεί στη λειτουργία το έργο, το οποίο, με καθυστέρηση δέκα χρόνων, αναμένεται να δώσει «ανάσα» στους Δήμους ως προς τη διαχείριση των απορριμμάτων.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε επισκεφθεί το εργοστάσιο στην Παλαιόχουνη όταν είχε ξεκινήσει η κατασκευή του έργου τον Ιούλιο του 2021. Τότε είχε ενημερωθεί από τους υπεθύνους της ΤΕΡΝΑ  Ενεργειακή ΑΒΕΤΕ για την πρόοδο των εργασιών.

Τις επόμενες ημέρες, περίπου σε μία εβδομάδα, ανάλογα και με τις εξελίξεις σχετικά με τη σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε τη χώρα, ο Πρωθυπουργός θα έρθει στην Αρκαδία για να ενημερωθεί για τη λειτουργία του εργοστασίου.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες μας, την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου θα επισκεφθεί το εργοστάσιο ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

 

Γαλανιάδη Εύα


21 Σχόλια

ΓΙΑΤΙ ; ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ; ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΡΠΩΘΟΥΝ . ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΝΙΚΑΣ . ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΑΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ .

Συμφωνώ με 12.49 και 13.09 .Να φωνάξουμε τον Αρχιεπίσκοπο για κανένα ΕΥΧΕΛΑΙΟ μην μας βρει τίποτε χειρότερο βέβαια μην επαναπαυόμαστε μόνο σε αυτό, να βάλουμε και κανένα καλό φυλακτό επάνω μας,γιατί δεν ξέρεις τι γίνετε.....

Εκεί που έφτυναν οι άριστοι φιλελεύθεροι, τώρα θα προσκυνήσουν γλείφοντας. Τον Τατούλη για αυτό τον "έφαγαν" όμως με αυτό το πρόσχημα....... Λαμβάνουν άριστα!

Να έρθει και στο Βαλτέτσι να δει τα σκουπίδια που έχουν γίνει βουνό και λογικά εδώ θα μείνουν για πάντα.

ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΣΑΣ. ΝΑ ΦΤΙΑΧΘΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ

Σας γλεντάει ο Κούλης. Εξυπηρέτηση του κάνετε ρε χαϊβάνια και όσο τον κράζετε για γκαντέμη θα σας ρίχνει 10% σε δημοσκοπήσεις και εκλογές. Έ ο Αλέξης είχε άστρο τυχερό αλλά ήταν άχρηστος και ημιμαθής!!!

14.27 Αλήθεια τώρα βρε κουτεντέ πιστεύεις ότ η διαφορά είναι στο 10% με τις κατά παραγγελία δημοσκοπήσεις; Αυτές που θέλουν να παρουσιάσουν σε σένα το χάνο που κάθεσαι με ανοιχτό το στόμα και καταπίνεις αμάσητο ό,τι σου πασάρουν;

14:27, ο Αλέξης ήταν όντως άχρηστος και ημιμαθής όπως και όλοι οι υπόλοιποι. Εσύ που λογικά είσαι χρήσιμος και αετός σαν τον Μητσοτάκη γιατί κάθεσαι και σχολιάζεις και δεν πας να κυβερνήσεις την χώρα μαζί με το είδωλο σου ρε τροκάνι; Τράβα να τον ξαναψηφίσεις στις εκλογές. Το δυστύχημα είναι ότι την ψήφο τη δική σου όπως και άλλων σαν εσένα, θα την πληρώσειο δύσμοιρος κοσμάκης

Α ρε Κυριάκο , πως έχεις καταφέρει να έχεις ....πληρώσει ΟΛΕΣ μα ΟΛΕΣ τις δημοσκοπικές εταιρίες και σου δίνουν διψήφια διαφορά με τον Ζήκο εδώ και δυόμισυ χρόνια !!!!!! Γιδοβοσκόπουλα πάρτε το χαμπάρι , θα τον έχετε στο κεφάλι σας για χρόοοονια ακόμα , μέχρι που η χολή σας θα στερέψει ! Υπομονή λοιπόν ...

Σημερινή δημοσκόπηση του αντικυβερνητικού ΑΛΦΑ, με εκτίμηση ψήφου : ΝΔ 39%, ΣΥΡΙΖΑ 23%, ΚΙΝΑΛ 21% ! Είπατε τίποτα ;;;

Το χιονοδρομικό του Μαινάλου θέλει να επισκεφθεί για λίγο σκι να ξεμουδιασει και χρησιμοποιεί την ΤΕΡΝΑ για δικαιολογία.

Ερώτηση: "ποιον θεωρείτε ως τον πιο κατάλληλο πρωθυπουργό;" - Απάντηση: "το Μητσοτάκη." "Γιατί;" - "έτσι λένε όλες οι δημοσκοπήσεις"

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.