Αποκλειστικό: Στην Αρκαδία και στα ορόσημα της Επανάστασης του 1821 ο Κώστας Καραμανλής (pics)

Αποκλειστικό: Στην Αρκαδία και στα ορόσημα της Επανάστασης του 1821 ο Κώστας Καραμανλής (pics)

Δεκέμβριος 12, 2021 - 17:42
9 σχόλια

Ο πρώην Πρωθυπουργός  κ. Κώστας Καραμανλής, επισκέφθηκε για μία ακόμη φορά την Αρκαδία, προσκεκλημένος των  πρώην Υπουργών κ. Νίκου Καλτεζιώτη και κ. Ανδρέα Λυκουρέντζου, συνοδευόμενος από τους προσωπικούς του φίλους τον πρώην Βουλευτή κ. Λευτέρη Ζαγορίτη, και τον κ. Δημήτρη Ευσταθίου.

Ο Κώστας Καραμανλής επισκέφθηκε ιστορικούς τόπους της Αρκαδίας, συνδεδεμένους με την Ελληνική Επανάσταση του 1821 και τους ένδοξους πρωταγωνιστές της,εκεί όπου έζησε και έδρασε ο Γέρος του Μωριά ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης.

Ο Κώστας Καραμανλής και οι φίλοι του επισκέφθησαν μεταξύ των διαφόρων περιοχών στην ευρύτερη περιοχή του Φαλάνθου, το Λιμποβίσι, το Χρυσοβίτσι, καθώς και στην Γορτυνία τη Στεμνίτσα, τη Δημητσάνα και το Βαλτεσινίκο.


9 Σχόλια

Καλώς τον άνθρωπο που μας πήγε στα μνημόνια, έχουν περάσει τόσα χρόνια δε θα μιλήσει επιτέλους για να απολογηθεί;

Σκεφτείτε τι ηγέτες είχαμε το 1821 και τι ηγέτες έχουμε σήμερα. Ο τύπος που χρεοκόπησε την Ελλάδα με άπειρα σκάνδαλα για μια πενταετία τώρα κόβει βόλτες και πληρώνετε αδρά από τον ελληνικό λαό.

Σιγά τη σοβαρή είδηση. Ποιος ασχολείται με τον εν λόγω κύριο, που είναι υπεύθυνος σε μεγάλο μέρος για όσα πέρασε και περνά η χώρα. Έχει περάσει στο χρονοντούλαπο. Ας κάνει τη ζωή του δεν ενδιαφέρεται κανείς

Η κατρακύλα άρχισε από τις σπατάλες του ΠΑΣΟΚ και με τa μνημόνια που μας φόρτωσε ο Γιωργάκης.

Ας του αναγνωριστεί πως αφότου παρέδωσε τη βόμβα κατασκευής του, στον ίδιο που φόρτωσε και ο Σημίτης το δαχτυλίδι της αναπόφευκτης ήττας, περιορίζεται τουριστικές δραστηριότητες που αμβλύνουν συν τω χρόνω την εικόνα των πολιτικών ευθυνών. Ο άλλος την πάλευε μέχρι σήμερα για το οικογενειακό μαγαζί.

Το μόνο χρήσιμο από την επίσκεψη του μπούλη είναι να μας πείτε που πήγε για φαγητό. Είναι το μόνο σίγουρο ότι τον πάνε στα καλύτερα

πως είναι άραγε να απλώνεις μια ζωή τραχανά και να χρυσοπληρώνεσαι για αυτό ;; λολ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.