Αποκλεισμός σοκ για τον Αστέρα στην Λιβαδειά

Αποκλεισμός σοκ για τον Αστέρα στην Λιβαδειά

Οκτώβριος 26, 2021 - 17:04
7 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης έπειτα από μια πολύ καλή εμφάνιση γνώρισε την ήττα σοκ με 1-0 από τον Λεβαδειακό στην Λιβαδειά και ταυτόχρονα τον αποκλεισμό του από την πέμπτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Με γκολ του Νίκα στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Λεβαδειακός "ξέρανε" τον πολύ κακό και ανεμικό σε αυτό το παιχνίδι Αστέρα Τρίπολης και πήρε το εισιτήριο για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η αρκαδική ομάδα επέτρεψε και έδωσα δικαιώματα στον Λεβαδειακό και αυτός την τιμώρησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο και έτσι από πολύ νωρίς ο χάνεται ένας από τους μεγάλους στόχους της χρονιάς που είναι το Κύπελλο Ελλάδος.

Το πρώτο μέρος του αγώνα ανήκε στον Λεβαδειακό, με τον Αστέρα Τρίπολης να παίζει κυρίως στις αντεπιθέσεις. Οι γηπεδούχοι είχαν την κυκλοφορία της μπάλας και ήλεγχαν το παιχνίδι έχοντας καλές στιγές με τους Βρακά και Τζημόπουλο.

Με τον ίδιο ρυθμό κύλησε και το δεύτερο μέρος, με τον Λεβαδειακό να πιέζει αρκετά την ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς. Ο Σέρβος προπονητής μάλιστα έβαλε στο παιχνίδι και τον Μπαράλες και τον Ιγκλέσιας, οι οποίοι βοήθησαν σημαντικά με τον έμπειρο επιθετικό των κιτρινομπλέ να χάνει μάλιστα και μεγάλη ευκαιρία στο 77' με την κεφαλιά του να φεύγει άουτ.

Έτσι λοιπόν φτάσαμε στο 90+7’ και ο Λεβαδειακός πέτυχε το γκολ της νίκης μετά από κεφαλιά του Νίκα, με την ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη να παίρνει το εισιτήριο στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και τον Αστέρα Τρίπολης να γνωρίζει έναν δύσκολο και πικρό αποκλεισμό.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Στογιάνοβιτς, Χάμοντ (70' Μουτίνιο), Μεχία, Νίλι, Πολέτο (70' Λινάρδος), Βήχος, Βρακάς, Λιάγκας, Νίκας, Τζημόπουλος (70' Μπαχανάκ), Τσάπρας.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Ρούμπεν Γκαρθία, Τασουλής (84' Αλβαρες), Χριστόπουλος, Ατιένθα, Βαλιέντε, Μουνάφο (45' Ιγκλέσιας), Γκόμεζ, Αλί Μπαμπά (84' Κανελλόπουλος), Σόνι (65' Μπαράλες), Ριέρα (79' Σίτο).

Ειδήσεις: 

7 Σχόλια

Μόνο με ανύπαρκτα πέναλτυ κερδίζει. Για πές μας τώρα Πρόεδρε και σύ Προπονητά ποιός είναι ο στόχος της ομάδος που βιαστήκατε μετά τα φιλικά και και κάνατε ανακοινώσεις. Όλα εδώ πληρώνονται.

Για όλους τους σχολιάζοντας σήμερα σας λέμε επισήμως από τον Αστέρα τα εξής: Εμείς εδώ οι του Αστέρα είμαστε περήφανοι για την ομάδα μας και τον πόνο που σας δίνει με τις επιτυχίες του Επίσης να ξέρετε ότι καμμία φορά θα χάνουμε όπως σήμερα για να παίρνετε και εσείς χαρά που και που!! Καληνύχτα σας !!

Γιατί είναι "σοκ" δηλαδή το ότι αποκλείστηκε ο Αστέρας από τον Λεβαδειακό; Αφού πήγε στη Λιβαδειά για διακοπές και για βόλτα. Μόνο ο Λεβαδειακός έπαιζε στο γήπεδο, αρέσει δεν αρέσει

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.