Από το Βάστα Μεγαλόπολης η νέα Πρύτανης του Παντείου Πανεπιστημίου

Από το Βάστα Μεγαλόπολης η νέα Πρύτανης του Παντείου Πανεπιστημίου

Σεπτέμβριος 08, 2020 - 10:14
2 σχόλια

Παλαιά υπότροφος του Ιδρύματος Σακελλαρίου η νέα Πρύτανης του Παντείου Πανεπιστημίου

Η Χριστίνα Λ. Κουλούρη, από Βάστα Μεγαλοπόλεως, εξελέγη πρόσφατα νέα Πρύτανης στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Η κ.Κουλούρη που είναι καθηγήτρια Νεότερης και Σύγχρονης Ιστορίας στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας, διευθύντρια του Κέντρου Έρευνας Νεότερης Ιστορίας (Κ.Ε.Ν.Ι.) ως και Κοσμήτορας της Σχολής Πολιτικών Επιστημών του Παντείου Πανεπιστημίου, ενώ υπήρξε από τους πρώτους υποτρόφους του Γορτυνιακού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Γεωργίου και Άννης Σακελλαρίου (1979-1983). Σπούδασε στα Πανεπιστήμια Αθηνών, Σορβόννης και Παρισίων, ενώ έχει διδάξει και στα Πανεπιστήμια Κρήτης, Θράκης και Πελοποννήσου.

Ο Πρόεδρος Κωνσταντίνος Π. Καλύβας και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Ιδρύματος Σακελλαρίου τη συνεχάρησαν θερμά για την εκλογή της. Η μεγάλη αυτή επιστημονική της ανέλιξη αποτελεί υψίστη τιμή για το Ίδρυμα. Προσέτι δε, γιατί συνεχίζει το παιδαγωγικό έργο του αείμνηστου Ιδρυτού, καθηγητού και Κοσμήτορα της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Γεωργίου Σακελλαρίου, από Δήμητρα Γορτυνίας

 


2 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.