Από τα Τρόπαια η καταγωγή του Θύμιου Μπουγά - «Δεν μπορεί να επισκέπτεται το χωριό του με δικαστική απόφαση» (vid)

Από τα Τρόπαια η καταγωγή του Θύμιου Μπουγά - «Δεν μπορεί να επισκέπτεται το χωριό του με δικαστική απόφαση» (vid)

Μάιος 19, 2022 - 10:13
2 σχόλια

Ο Θύμιος Μπουγάς, ο άνδρας που εξαφανίστηκε από τον Πύργο στις 4 Μαΐου, αφότου πηγε στην Αστυνομία για να καταγγείλει ότι δεχόταν συστηματικά βίαιη συμπεριφορά από νεαρούς - έντεκα από τους οποίους προσήχθησαν και έδωσαν εξηγήσεις στην ΕΛ.ΑΣ- κατάγεται από ατ Τρόπαια Αρκαδίας.

Όπως είπε χθες ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος» Γιώργος Αναστασόπουλος, ο άνθρωπος αυτός, που ύστερα από ένα τροχαίο στην Τρίπολη υπέστη ανεπανόρθωτα τραύματα στο πρόσωπο και ζει με ένα επίδομα των περίπου 300 ευρώ τον μήνα σε παραπήγματα στον Πύργο, είχε υποθέσεις λόγω δοσοληψιών που του επέβαλαν οι ανάγκες του, οι οποίες έφτασαν στα δικαστήρια και, όπως είπε ο κ. Αναστασόπουλος:

Μέσα στα μέτρα που είχαν ληφθεί από δικαστικής πλευράς, ήταν και να μην μπορεί να επισκέπτεται το χωριό του στα Τρόπαια Αρκαδίας.

Ο κ. Αναστασόπουλος έκανε λόγο για κοινωνική αποστασιοποίηση η οποία είναι άδικη.

Ο Θύμιος Μπουγάς κυκλοφορεί πάντα με μάσκα εμφανίζεται όταν πρέπει να πάει σε ΑΤΜ τράπεζας για να εισπράξει ένα διμηνιαίο επίδομα, ύψους 628 ευρώ.

Οι έντεκα νεαροί που προπηλάκιζαν συστηματικά τον 39χρονο, πηγαίνοντας στο σπίτι του και προκαλώντας τον, η Εισαγγελική Αρχή μελετά τη δικογραφία και σύντομα θ’ απαγγείλει κατηγορίες. Όπως είπαν στην Αστυνομία οι προσαχθέντες: «Είχαμε διαφορές με τον Θύμιο και γι' αυτό πήγαμε σπίτι του».

Δείτε το βίντεο από το  2:01:06 και μετά ΕΔΩ.

 

 


2 Σχόλια

Μπράβο στο δικαστήριο για την τόσο αυστηρή ποινή του και μπράβο και στους Γορτυνιους που το δέχτηκαν και άφησαν έναν αβοήθητο άνθρωπο. Μπράβο μας και σαν κοινωνία...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.