Από τα ανοιχτά του Brooklyn ως το Παράλιο Άστρος… Πρώτη μέρα στο 3on3 του Πήγασου (pics,vid)

Από τα ανοιχτά του Brooklyn ως το Παράλιο Άστρος… Πρώτη μέρα στο 3on3 του Πήγασου (pics,vid)

Αύγουστος 02, 2022 - 09:51
0 σχόλια

Το παιχνίδι ξεκίνησε στα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ του Παραλίου Άστρους με την πρώτη μέρα του 3on3 να είναι εντυπωσιακή δίνοντας το καλύτερο κίνητρο για τα όσα θα ακολουθήσουν τις επόμενες μέρες.

Το 3on3 που διοργανώνει ο Πήγασος με τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας 1 Αυγούστου και αποτελεί το κορυφαίο καλοκαιρινό μπασκετικό event ολόκληρης της περιοχής και του νομού μας.

Πάνω από 60 συμμετοχές ομάδων, πλήθος κόσμου και fun της πορτοκαλί μπάλας έστειλαν το πρώτο μήνυμα πως στην Βόρεια Κυνουρια πλέον μέσα από τον Πήγασο χτυπά δυνατά η μπασκετική καρδιά της Αρκαδίας σε όλες τις τις εκφάνσεις.

Στην πρώτη μέρα του 3on3 βρέθηκε και ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης και ο εντεταλμένος αντιδήμαρχος αθλητισμού Γιάννης Δαλιάνης που έδωσαν το πρώτο τζάμπολ καθώς επίσης και σύσσωμη η μπασκετική «οικογένεια» του Πήγασου που διοργανώνει αυτό το τόσο ξεχωριστό event.

Το 3on3 στις γειτονιές της Αμερικής αποτελεί μια ειδική ιεροτελεστία με την Βόρεια Κυνουρία να μας ταξιδεύει στον κόσμο του αγνού μπάσκετ.

Από τα ανοιχτά του Brooklyn ως το Παράλιο Άστρος το μπάσκετ της αλάνας είναι ένα και είναι τόσο συναρπαστικό.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Ξεκίνησε το 3on3 του Πήγασου στο Παράλιο Άστρος


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.