Απίθανη πρόταση από βουλευτή της ΝΔ: Να έρχονται μανάδες στο γήπεδο να προσέχουν τους χούλιγκαν

Απίθανη πρόταση από βουλευτή της ΝΔ: Να έρχονται μανάδες στο γήπεδο να προσέχουν τους χούλιγκαν

Μάρτιος 17, 2021 - 21:03
1 σχόλια

Στην αντιμετώπιση του χουλιγκανισμού αναφέρθηκε στη Βουλή ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης το πρωί της Τετάρτης (17/3), όμως, την παράσταση "έκλεψε" η βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Φωτεινή Πιπιλή με μια απίθανη πρόταση.

Η Φωτεινή Πιπιλή έχοντας όπως είπε κάνει σφυγμομέτρηση της κατάστασης στο facebook, στάθηκε στη λήψη δραστικών μέτρων σαν κι αυτά που εφάρμοσε η Μάργκαρετ Θάτσερ στη Μεγάλη Βρετανία για τη ριζική εξαφάνιση του φαινομένου του χουλιγκανισμού στα Ελληνικά γήπεδα.

Επιπλέον η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας χαρακτήρισε ενδιαφέρουσα την πρωτοβουλία μιας ομάδας από την Βραζιλία η οποία πήρε μητέρες οπαδών για να ελέγχουν το γήπεδο δηλαδή όντας σε ρόλο security.

Πιο συγκεκριμένα η Φωτεινή Πιπιλή τόνισε: "Την μητέρα του ακόμα και ο χειρότερος χούλιγκαν την σέβεται, ενώ στην Ελλάδα την φοβάται κιόλας" ενώ είπε παράλληλα πως ο χουλιγκανισμός δεν είναι Ελληνικό φαινόμενο αλλά παγκόσμιο.

Σύμφωνα με την βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας το σχέδιο αυτό εφαρμόστηκε στην Βραζιλία και υπήρξαν θετικά αποτελέσματα στοχευόντας έτσι στο συναισθηματικό κομμάτι του οπαδού που θέλει να ασκήσει βία.

Από την πλευρά του ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης απάντησε με αρκετή δόση χιούμορ πως ένα τέτοιο μέτρο δεν πέρασε από το μυαλό των αρμόδιων αρχών στην χώρα μας.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.