Ανοιχτή πρόσκληση σε παραγωγούς και επιχειρηματίες της Αρκαδίας να διαφημίσουν τα προϊόντα τους δωρεάν στην Ευρώπη (pics,vid)

Ανοιχτή πρόσκληση σε παραγωγούς και επιχειρηματίες της Αρκαδίας να διαφημίσουν τα προϊόντα τους δωρεάν στην Ευρώπη (pics,vid)

Οκτώβριος 20, 2020 - 17:00
1 σχόλια

Την αρκαδική πρωτεύουσα επισκέφθηκε ο κ. Ευμορφίδης ιδιοκτήτης της εταιρίας COCOmat με σκοπό να γνωρίσει επιχειρηματίες της περιοχής οι οποίοι θέλουν να διαφημίσουν τα προϊόντα τους στην αγορά του εξωτερικού.

Όπως ανέφερε και σε συναντήσεις που είχε και με τον δήμαρχο Τρίπολης Κώστα Τζιούμη, ο ίδιος προτίθεται να φιλοξενήσει, χωρίς οικονομική επιβάρυνση, τις «Εβδομάδες Προβολής» σε καταστήματά του στα πιο κεντρικά σημεία μεγάλων ευρωπαϊκών πόλεων όπως το Ντίσελντορφ, το Βερολίνο, το Άμστερνταμ και η Βαρκελώνη.

Πάνω στο ξύλινο ποδήλατό του και με την παρέα του κ. Αλέξανδρου Κοκκινάκη της μη κερδοσκοπικής εταιρίας που στόχο έχει την ανάδειξη του αρκαδικού πολιτισμού, με έδρα την Μεγαλόπολη, βρέθηκαν στην ΒΙΠΕ Τρίπολης και στην εταιρία παραγωγής φρέσκων χυμών μήλου και ροδιού «Arcafroz»

Σε αυτή τη δράση βρέθηκαν και Γερμανοί, Αμερικανοί, Ολλανδοί ποδηλάτεςπου κατάφερναν να γυρίσουν με το ποδήλατο τους περιοχές της περιφέρειας.

«Καλούμε τους παραγωγούς να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους στην Ευρώπη,θέλουμε να παντρέψουμε την αφθονία με την έλλειψη», ανέφερε ο κ. Ευμορφίδης, καλώντας τους παραγωγούς και επιχειρηματίες να παρουσιάσουν δωρεάν τα προϊόντα τους στα καταστήματά τους.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, ο κ. Ευμορφίδης στέλνει ανοιχτή πρόσκληση στους παραγωγούς, τυποποιητές, επιχειρηματίες τουρισμού που επιθυμούν να «ταξιδέψουν» τα προϊόντα τους, τις υπηρεσίες τους  ή τις καινοτόμες ιδέες των start up επιχειρήσεών τους στο εξωτερικό στο πλαίσιο της «Εβδομάδας Προβολής»

Η συγκεκριμένη δράση θα περιλαμβάνει τέσσερις παρουσιάσεις, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν σε διάρκεια ενός μήνα, αρχής γενομένης από την τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου έως και την τρίτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Πρόσκληση σε παραγωγούς της Αρκαδίας να διαφημίσουν τα προϊόντα τους


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Δεν ήξερα ότι ο Ζακ Γαλιφιανάκης είναι παραγωγός απο την Τρίπολη...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.