«Ανοιχτές Πόρτες» στο Οινοποιείο Τρουπή (pics,vid)

«Ανοιχτές Πόρτες» στο Οινοποιείο Τρουπή (pics,vid)

Μάιος 29, 2022 - 12:41
0 σχόλια

Το Οινοποιείο Τρουπή συμμετείχε και φέτος στη δράση «Ανοιχτές Πόρτες» που έχει καθιερωθεί με πρωτοβουλία του Ευρωπαϊκού Δικτύου Πόλεων του Κρασιού.

Το Οινοποιείο Τρουπή βρίσκεται στην καρδιά των αμπελώνων της Μαντινείας σε υψόμετρο 700μ. στην περιοχή  Φτέρη και εφέτος συμμετέχει στη δράση «Ανοιχτές Πόρτες» που έχει καθιερωθεί με πρωτοβουλία του Ευρωπαϊκού Δικτύου Πόλεων του Κρασιού.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τα οινοποιεία ολόκληρης της χώρας, το διήμερο 28 και 29 Μαΐου 2022. Όλο το Σάββατο από τις 11:00 έως τις 19:00, οι οινόφιλοι είχαν την ευκαιρία να ακολουθήσουν τους «Δρόμους του Κρασιού», να επισκεφτούν τα οινοποιεία της επιλογής τους, να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις τους και να ενημερωθούν για τη διαδικασία παραγωγής των κρασιών.

Το Σάββατο 28 Μαΐου οι επισκέπτες που βρέθηκαν στο οινοποιείο Τρουπή ξεναγήθηκαν στους χώρους  παραγωγής του κρασιού, στους αμπελώνες και δοκίμασαν τις τοπικές ποικιλίες των επώνυμων βραβευμένων κρασιών.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadiaportal.gr Ανοιχτές Πόρτες» στο Οινοποιείο Τρουπή 28/5/22


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.