Χριστοδουλάκης για ΔΕΗ: Δεν μπορούν να κλείσουν οι μονάδες χωρίς κάποιο οργανωμένο σχέδιο (vid)

Χριστοδουλάκης για ΔΕΗ: Δεν μπορούν να κλείσουν οι μονάδες χωρίς κάποιο οργανωμένο σχέδιο (vid)

Ιανουάριος 30, 2020 - 11:00
0 σχόλια

Δεν χωρούν ημίμετρα στο σχέδιο της απολιγνιτοποίησης, δήλωσε ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής Μανώλης Χριστοδουλάκης, σε συνέντευξή του στην Τρίπολη.

Ο γραμματέας βρέθηκε την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου στην αρκαδική πρωτεύουσα για την κοπή της πίτας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ Αρκαδίας.

Τα εθνικά θέματα, το ασφαλιστικό, τα εργασιακά, είναι μερικά από τα θέματα που ανέπτυξε ο κ. Ανδρουλάκης ασκώντας έντονη κριτική στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και στην αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ, που θυμίζει, όπως είπε, τη στάση που είχε το 2015.

Στόχος για το ΚΙΝΑΛ είναι να μπορέσει η παράταξη να ξαναγίνει μια ισχυρή αντιπολίτευση και τα μέλη της να μπουν στην πρώτη γραμμή και να παραγάγουν πολιτική

Για το κλείσιμο των μονάδων της ΔΕΗ στην Αρκαδία και στη Δυτική Μακεδονία ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ ανέφερε ότι η κυβέρνηση διαμηνύει ότι θα υπάρχει κάποιο σχέδιο, κάποιο master plan, αλλά αυτό ακόμα δεν υπάρχει.

Δεν μπορούν με ημίμετρα, με εθελούσιες εξόδους, χωρίς σαφές και συγκροτημένο σχέδιο ή με ένα σχέδιο ανεπαρκές να κλείσουν οι μονάδες. Τα χρονικά όρια είναι σφικτά και δεν μπορούν να μας πείσουν  ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο. Όλες οι ενέργειες πρέπει να γίνουν με βάση ένα αναπτυξιακό πλάνο για να αξιοποιηθούν όλοι όσοι κινδυνεύουν να χάσουν τη δουλειά τους

Video: 

ArcadiaPortal.gr Ανδρουλάκης: Δεν μπορούν να κλείσουν οι μονάδες της ΔΕΗ χωρίς σχέδιο


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.