Αναβλήθηκαν αιφνιδιαστικά οι εμβολιασμοί στα νοσοκομεία της Δωδεκανήσου

Αναβλήθηκαν αιφνιδιαστικά οι εμβολιασμοί στα νοσοκομεία της Δωδεκανήσου

Ιανουάριος 05, 2021 - 13:32
0 σχόλια

Αναβάλλεται για τις 12 Ιανουαρίου, η έναρξη των εμβολιασμών στα νοσοκομεία της Δωδεκανήσου, παρά τον αρχικό προγραμματισμό, που ήθελε και εκεί οι εμβολιασμοί να ξεκινούν εχθές.

Με ένα έγγραφο που κοινοποιήθηκε «κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή από το υπουργείο Υγείας και χωρίς καμία εξήγηση», όπως καταγγέλλεται, έγινε γνωστό ότι οι εμβολιασμοί των υγειονομικών στη Ρόδο και σε όλα τα νοσοκομεία της Δωδεκανήσου θα ξεκινήσουν μετά τις 12 Ιανουαρίου.

Όπως ανέφερε ο διοικητής του νοσοκομείου Ρόδου κ. Γρηγόρης Ρουμάνης, στη dimokratiki.gr, το επίσημο έγγραφο του Υπουργείου Υγείας για την αναβολή των εμβολιασμών κοινοποιήθηκε προχθές και ως νέα ημερομηνία για την νησιωτική Ελλάδα ορίστηκε η 12η Ιανουαρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να εμβολιαστούν από νοσοκομείο της Ρόδου, τα Κέντρα Υγείας και το ΕΚΑΒ περισσότερα από 350 άτομα και εκτιμάται ότι ο αριθμός θα αυξηθεί σημαντικά μέχρι την 12η Ιανουαρίου που θα ξεκινήσει η διαδικασία λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.