Αναβάλλεται η συναυλία της Γλυκερίας στην Τρίπολη

Αναβάλλεται η συναυλία της Γλυκερίας στην Τρίπολη

Σεπτέμβριος 09, 2021 - 14:16
18 σχόλια

Σας γνωρίζουμε ότι λόγω ανυπέρβλητου και έκτακτου προβλήματος του καλλιτεχνικού σχήματος, η προγραμματισμένη συναυλία της Κυριακής 12/09/2021 με το μουσικό σχήμα της Γλυκερίας στο χώρο της πλατείας Άρεως αναβάλλεται.

Προσεχώς  θα ανακοινωθεί  νέα ημερομηνία.

Δελτίο Τύπου, Φωτογραφία Δήμος Τρίπολης


18 Σχόλια

"Με διαφορά το καλύτερο (μη) πρόγραμμα εκδηλώσεων στην Ελλάδα" από το καλυτερότερο δίδυμο Δημάρχου- Αντιδημάρχου. Δοξάστε τους!!!

Αλίμονο

Αδημονουσαμε για την ανακοίνωση της ακύρωσης. Ντροπή υπάρχει;;;

Παλιά σας τέχνη κόσκινο. Είναι ελάχιστες οι εκδηλώσεις που δεν ακυρώθηκαν ή δεν αναβλήθηκαν. Αυτό σημαίνει οργάνωση στο πόδι και αδιαφορία για την ουσία. Αρκεί να τα ανακοινώνετε για να κάνετε φασαρία και δελτία, και μετά ούτε γίνεται εκδήλωση ούτε πατάτε το πόδι σας. Εδώ την άλλη φορά με τον Καρυωτάκη, ούτε καν ανακοινώσατε την ακύρωση. Πώς θέλετε να έρθουν ξένοι σε μια πόλη που αποφασίζει εκδηλώσεις την τελευταία στιγμή, και συνήθως μετά τις ακυρώνει; Αφερέγγυοι, αναξιόπιστοι, ανίκανοι.

Τι σχεση έχει η Γλυκερία με το προπηραμμα των 200 χρόνων ρε άσχετε 14.28; Για τα διακόσια χρόνια με διαφορά είναι το καλύτερο πρόγραμμα.

@15.06 Ρε κομπλεξικέ, εσύ αδημονούσες κιόλας για την ανακοίνωση της ακύρωσης; Τόσο κόμπλεξ πια; Εσύ που έχεις το θράσος να μιλάς για ντροπή, λίγη τσίπα έχεις καθόλου επάνω σου; Αλλά τι ρωτάω; Δεν φαίνεται; Ου να μου χαθείς να χάνεσαι, ξεφτίλα

@21:52, αδημονούσα για την ανακοίνωση της ακύρωσης ακριβώς επειδή στο μόνο που έίναι συνεπής η δημοτική αρχή είναι οι ακυρώσεις των εκδηλώσεων. Δεν εκφράζω δυσαρέσκεια για την ίδια την εκδήλωση ούτε για την καλλιτέχνιδα. Εσύ δεν έχει καταλάβεις ότι οι μισές και πλέον εκδηλώσεις που ανακοινώνονται στην πορεία για χίλιους δύο λόγους - δικαιολογίες ακυρώνονται? Δεν έχεις καταλάβει ότι η δημοτική αρχή τύπωσε (άρα ξόδεψε χρήματα αρκετά) βιβλιαράκι - πρόγραμμα με τις εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια και δεν αγγίζει ούτε στο 10% ότι τελικά γίνεται? Προχειρότητα και ασυνέπεια.

Και για πείτε μας γιατί οι προηγούμενες και οι επόμενες συναυλιες της δεν ακυρώθηκαν

10:44 "Χαιρέκακος" λέγεται αυτό που είσαι. Πρόσεξέ το γιατί δεν το λες και καλό

15:15 Διότι οι υπόλοιπες δεν ήταν για κάτι σπουδαίο όπως η επέτειος των 200 ετών από την άλωση. Ήταν μια απλή συναυλία για τα καλοκαιρινά βράδια..,. Έτσι οι καλλιτέχνες ντράπηκαν να......εμφανιστούν σε αυτή τη Μεγαλείωδη Γιορτή.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.