Ανακοίνωση του Κινήματος Αλλαγής για την παραίτηση Λιβανού

Ανακοίνωση του Κινήματος Αλλαγής για την παραίτηση Λιβανού

Φεβρουάριος 07, 2022 - 19:30
0 σχόλια

Φωτογραφία arcadiaportal.gr

Ο Πρωθυπουργός τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου ζήτησε την παραίτηση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, για τα όσα ειπώθηκαν σε συνάντηση με φορείς και με τον δήμαρχο Σπάρτης, στην οποία ο τελευταίος καυχήθηκε ότι το κόμμα του ανέτρεψε το κλίμα μετά τις φονικές πυρκαγιές στην Ηλεία το 2007 και, μοιράζοντας «τσάντες» με αποζημιώσεις με αποτέλεσμα η ΝΔ να κερδίσει τις εκλογές (δείτε ΕΔΩ).

Στην ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής, γίνεται λόγος για «μετατροπή ακόμη και μίας φυσικής καταστροφής, σε πεδίο μικροκομματικής εκμετάλλευσης».

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ:

Η κυνική ομολογία Υπουργών της ΝΔ για την «πολιτική εποποιία» της Κυβέρνησης Καραμανλή, στις καταστροφικές πυρκαγιές του 2007 στην Ηλεία, προσβάλλει τη μνήμη των θυμάτων και αποκαλύπτει τις πελατειακές νοοτροπίες που μένουν αναλλοίωτες στο κόμμα της ΝΔ, μετατρέποντας ακόμη και μια φυσική καταστροφή σε πεδίο μικροκομματικής εκμετάλλευσης.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.