Άκαρπη και η δεύτερη προσπάθεια Γενικής Συνέλευσης στην Δόξα Μεγαλόπολης

Άκαρπη και η δεύτερη προσπάθεια Γενικής Συνέλευσης στην Δόξα Μεγαλόπολης

Ιούλιος 14, 2020 - 14:52
0 σχόλια

Άκαρπη αποδείχθηκε και η δεύτερη προσπάθεια Γενικής Συνέλευσης στην Δόξα Μεγαλόπολης το βράδυ της Δευτέρας 13 Ιουλίου με τους κυανόλευκους να αδυνατούν να βρουν νέα διοίκηση και ανθρώπους που θα μπουν μπροστά την δεδοέν η χρονική στιγμή.

Με βάση και την δεύτερη Γενική Συνέλευση όπου και πάλι δεν υπήρξε η απαιτούμενη απαρτία με την παρουσία μελών και κόσμου να είναι ιδιαίτερα μικρή η ομάδα της Μεγαλόπολης βλέπει μπροστά της να απλώνεται στον ορίζοντα ένα σκηνικό αδιεξόδου.

Οι πληροφορίες μας από την Μεγαλόπολη αναφέρουν ότι ορίσθηκε τριμελής επιτροπή η οποία θα ξεκινήσει επαφές και θα αναζητήσει ανθρώπους από την πόλη με διάθεση να συμμετέχουν σε ένα νέο διοικητικό σχήμα αναλύοντας τους όλο τα δεδομένα και ασφαλώς παρουσιάζοντας τους την πολύ καλή οικονομική κατάσταση στην οποία παραδίδει η απερχόμενη διοίκηση το σωματείο.

Οι ώρες αυτές είναι δύσκολες και έχουν την δική τους ξεχωριστή σημασία για την ομάδα της Μεγαλόπολης η οποία προσπαθεί με κάθε τρόπο να μπορέσει να βρει νέα διοίκηση και να περάσει σε μια νέα εποχή σε μια περίοδο με τις δικές της επιπτώσεις από την πανδημία.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.