Αγωνιστής και μαχητής στη ζωή ο Δήμος Δημητρακάς

Αγωνιστής και μαχητής στη ζωή ο Δήμος Δημητρακάς

Νοέμβριος 23, 2020 - 21:15
0 σχόλια

Συλλυπητήριο μήνυμα Νίκου Δελφάκη για την απώλεια του Δήμου Δημητρακά

Ξαφνικά έφυγε από τη ζωή στα 75 του χρόνια ο Δήμος ο Δημητρακάς. Ένα από τα πιο γνωστά πρόσωπα στην πόλη με το πυκνό - ολόλευκο εδώ και χρόνια μαλλί, που τον συναντούσες συχνά στους δρόμους, αφού ήταν συνεχώς σε κίνηση.

Ο Δήμος που έμεινε ορφανός σε ηλικία μόλις πέντε ετών. Ο Πατέρας του εκτελέστηκε τον Ιούλιο του 1949 κατόπιν απόφασης του Στρατοδικείου Τρίπολης, για συμμετοχή στον Δημοκρατικό Στρατό. Που κίνησε μικρό παιδί από τη φτωχική Μυγδαλιά (Γλανιτσιά) Γορτυνίας για την Τρίπολη. Εργάστηκε σκληρά και σιγά – σιγά πρόκοψε. Οι πιο παλιοί τον θυμούνται να έχουν με τον συνέταιρό του τον Ν. Κυριακόπουλο ένα εξαιρετικό εστιατόριο, τα θρυλικά «Καλάμια» στην οδό Καλαβρύτων. Και ακολούθως στο Τουριστικό Περίπτερο από όπου έχει περάσει όλη η πόλη. Οι λίγες λέξεις που μου έρχονται στο νου για να τον περιγράψω συνοπτικά, είναι: Αγωνιστής και μαχητής στη ζωή.

Συλλυπητήρια στην αγαπημένη σύζυγό του Γεωργία, στα παιδιά τους και σε όλους τους οικείους του.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.