Αγέλη σκύλων επιτίθεται σε μαθητές του 4ου Δημοτικού Σχολείου στην Τρίπολη

Αγέλη σκύλων επιτίθεται σε μαθητές του 4ου Δημοτικού Σχολείου στην Τρίπολη

Ιούνιος 24, 2020 - 11:13
42 σχόλια

Ανάστατη είναι η γειτονιά κοντά στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης, αφού υπάρχει μια αγέλη από αδέσποτα σκυλιά τα οποία επιτίθενται σε περαστικούς.

Τα σκυλιά, κυκλοφορούν στις οδούς Ειρήνης Μπακοπούλου και Ρήγα Φεραίου, στις οποίες μαθητές διαβαίνουν καθημερινά για να φτάσουν στο δημοτικό σχολείο της περιοχής.

Όπως μας καταγγέλλουν περίοικοι, τέσσερα - πέντε αδέσποτα σκυλιά επιτίθενται σχεδόν καθημερινά στους μαθητές του 4ου Δημοτικού σχολείου και στα παιδιά που παίζουν το απόγευμα στο σχολείο.

Τα συγκεκριμένα σκυλιά είναι μεγαλόσωμα και χθες επιτέθηκαν σε παιδιά που περπατούσαν, καθώς και σε έναν ποδηλάτη. Όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι της περιοχής αν οι γείτονες δεν παρενέβαιναν ίσως τα σκυλιά να είχαν δαγκώσει κάποιον.

Τα αδέσποτα ζώα έχουν βρει προσωρινή φιλοξενία τους τελευταίους έξι μήνες σε ένα ξύλινο σπίτι σκύλου και κάποιος στη γειτονιά τα ταΐζει κοντά στην οδό Ειρήνης Μπακοπούλου και Ρήγα Φεραίου.

Τα συγκεκριμένα σκυλιά όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι από το απόγευμα και έως αργά το πρωί, έχουν έντονη δραστηριότητα και αναποδογυρίζουν τους κάδους απορριμμάτων προσπαθώντας να βρουν τροφή.

Οι περίοικοι δεν έχουν μείνει με σταυρωμένα τα χέρια και ήδη έχουν απευθυνθεί στην αστυνομία και στον δήμο Τρίπολης, προκειμένου να βρεθεί μια λύση για να νιώθουν ασφαλής αυτοί και τα παιδιά τους που πλέον, όπως μας είπαν, αποφεύγουν να κινούνται ελεύθερα στην περιοχή, αλλά κρύβονται μέσα στις πυλωτές των πολυκατοικιών για να φτάσουν σπίτι τους.

Η ενημέρωση που είχαν από την αρμόδια υπηρεσία στο δήμο Τρίπολης, ήταν ότι γνωρίζουν το θέμα για τα ημι-οικόσιτα σκυλιά, όπως τα χαρακτήρισαν, τα οποία μια κυρία τα ταΐζει και τα φιλοξενεί σε ένα παρκινγκ.

Απορήσαμε πώς επιτρέπεται να είναι ελεύθερα σκυλιά και να είναι "ημι-οικόσιτα" κοντά σε Δημοτικό σχολείο, δεν μπορούμε να συμβιώσουμε με τα άγρια ζώα και δεν είμαστε υποχρεωμένοι γι' αυτό. Αγαπάμε κι εμείς τα ζώα, έχουμε μικρά στο σπίτι μας, αλλά πρώτα είμαστε φιλάνθρωποι και φροντίζουμε την ασφάλεια των συνανθρώπων μας, αναφέρει κάτοικος της περιοχής.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι οι κάτοικοι της περιοχής σύντομα θα προβούν σε νέες ενέργειες προκειμένου να βρεθεί μία λύση.

Φωτογραφία αρχείου

Ειδήσεις: 

42 Σχόλια

Ημι-οικόσιτα. Νέα ορολογία. Πρακτικά σημαίνει, ταΐζω τα αδέσποτα όπου γουστάρω χωρίς να αναλαμβάνω καμία ευθύνη. Κλασικοί "ζωόφιλοι" του καναπέ.

Η υπόθεση «σκυλιά» έχει παραγίνει σε όλα τα επίπεδα. Είτε είναι αδέσποτα, είτε οικόσιτα, είτε ημι-οικόσιτα, το θέμα έχει ξεφύγει. Περπατάς στο δρόμο και ξαφνικά σου την πέφτουν και γαβγίζουν σκυλιά από αυλές και μπαλκόνια να πας από έμφραγμα. Πας βόλτα και διασταυρώνεσαι με ολόκληρα θηρία, δεσποζόμενα μεν, με λυμμένο το λουρί δε και χωρίς φίμωτρο, όπως ρητά ορίζει ο νόμος, και τρέμεις μήπως ξεφύγει του ιδιοκτήτη, ο οποίος μπορεί να είναι και παιδάκι που δεν μπορεί να κρατήσει το λουρί σωστά, όχι να κάνει κουμάντο το θηρίο. Όσο για αδέσποτα κι αγέλες, ουδέν σχόλιο

Φυσικά και τα ταΐζω όπου γουστάρω αφού ο Δήμος 1) δεν φροντίζει για το τάισμα τους και 2) ούτε έχει προσδιορίσει σημεία ταΐσματος. Και τα 2 τα προβλέπει ο νόμος για τα ζώα.

13:21 το σου την πέφτουν από μπαλκόνια και αυλές , είναι ανοησία ,μην πω τίποτα άλλο και μας την πέσει μετά εμάς η λογοκρισία .Ο καθένας στο σπίτι του έχει δικαίωμα να έχει εως δύο ζώα συντροφιάς (σκύλοι γάτες) χωρίς να χρειάζεται κάποια έγκριση, ούτε την δική σου.Για το φίμωτρο , δημοσίευσε σε παρακαλώ τον νόμο και σε ποιο σημείο του το ορίζει ρητά.Και όσο για το παιδάκι -ιδιοκτήτη με θηρίο , είναι βέβαιος-ή ότι ο γονιός δεν είναι ακριβώς διπλά του .Γιατί εγώ μία και μόνο τέτοια περίπτωση έχω δει με ένα ζώο εντελώς άκακο.Όλα τα άλλα παιδάκια με σκυλιά που έχω δεί , είναι με κάτι κουταβάκια!

Εφόσον επικαλείσθε το νόμο θα πρέπει λοιπόν να γνωρίζετε ακριβώς ό,τι αυτός προβλέπει. Σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να είστε έτοιμη να αντιμετωπίσετε τις συνέπειες αυτού. Ο νόμος λοιπόν ορίζει ότι, μπορείτε μεν να ταΐζετε τα αδέσποτα, όχι όμως όπου θέλετε εσείς, στην περίπτωση συγκατοίκησης θα πρέπει να έχετε την άδεια των υπόλοιπων ενοίκων ή ιδιοκτητών και τέλος θα πρέπει να φροντίζετε για την υγιεινή και την αποκατάσταση του χώρου. Πράγματα που στην περίπτωσή σας δεν ισχύουν.

Έπρεπε να είναι δικοσου το παιδί που έκανε επίθεση το σκυλί Αλλά πρέπει να κάνουν επίθεση και σε σένα

Πίσω από τον Άγιο Ραφαήλ στην οδό κρεσνας κάθε βράδυ κάποιος ή μάλλον κάποια σταματάει και τα ταΐζει με αποτέλεσμα να έχουν μαζευτεί αρκετά και απέναντι είναι σχολείο

Είμαστε υποχρεωμένοι εφόσον ζούμε σε ανθρώπινες πόλεις να υπερασπίσουμε πρώτα την ζωή των ανθρώπων. Και είμαστε σίγουροι ότι ο Δήμος θα επανεξετάσει το θέμα των ημι-οικοσίτων, που όπως διαπιστώσαμε στην περιοχή μας το γνωρίζει. Ελπίζουμε να τα μαζέψει τα σκυλιά και να μην έχουμε τραυματίες. Αυτά τα σκυλιά γίνανε άκρως επικίνδυνα και είμαι αυτόπτης μάρτυρας. Είμαστε και φιλόζωοι και φιλόδεντροι αλλά και φιλάνθρωποι.

@ 13:49 ακριβώς επειδή έχετε τέτοιο μυαλό (κουκούτσι) και εντελώς αντικοινωνική συμπεριφορά οι περισσότεροι σκυλονταβάδες, και ακριβώς επειδή ισχύουν απόλυτα όσα λέει σωστά ο/η 13:21 παραπάνω, γι' αυτό όλο και περισσότεροι σκεπτόμενοι άνθρωποι απομακρύνονται από την φιλοζωία. Στο μέλλον θα έχετε όλο και λιγότερους υποστηρικτές. Δυστυχώς για τα σκυλιά, αλλά οι υπερβολές και οι ακρότητες της μιας πλευράς θα φέρει ανάλογες αντιδράσεις κι από την άλλη πλευρά. Πολλοί συμπολίτες μας που δεν είχαν στο παρελθόν πρόβλημα με τα σκυλιά, τώρα πλέον έχουν. Και δεν εννοώ μόνο τα αδέσποτα, αλλά όλα τα σκυλιά

13:49 Ο νόμος δεν το απαγορεύει, αρκεί να καθαρίζεις κιόλας αυτά που αφήνουν πίσω τους. Γιατί εγώ όποτε τύχει να βάλω φαγητό για αδέσποτα, αυτό κάνω. Μόνο σ' αυτή την περίπτωση επιτρέπεται να ταϊζεις αδέσποτα. Αυτό το γνωρίζετε κάποιοι κατ' ευφημισμό φιλόζωοι ή ερμηνεύετε το νόμο όπως σας συμφέρει; Θέλεις να μας πεις ότι όλοι όσοι (ή όσες) ταϊζουν αδέσποτα στην Τρίπολη καθαρίζουν κιόλας το χώρο τους; Γι' αυτό έχει βγει το κακό όνομα για τους φιλόζωους, γιατί μερικοί είστε μόνο στα χαρτιά

14:23 ανοησία ε; σου έχει τύχει να περπατάς αμέριμνη και να πεταχτεί απρόκλητο από το πουθενά σε μισό μέτρο απόσταση από τα κάγκελα του κήπου το οικόσιτο σκυλί, αγριεμένο και επιθετικό, γιατί έτσι το έμαθαν να κάνει? ανοησίες, έτσι? όποιος ή οποια κι αν εισαι, με τέτοιες ακραίες και ανεύθυνες απόψεις, στρέφεις τον κόσμο εναντίον των σκυλιων και της φιλοζωίας

Πέρα από τις καταγγελίες των περίοικων που σας έδωσαν μασημένη τροφή για να γράψετε το άρθρο, εσείς ως "δημοσιογράφοι" πήγατε στην περιοχή να κάνετε ρεπορτάζ και να δείτε αν όντως ευσταθούν οι καταγγελίες; Από τη στιγμή που υπάρχουν και κάποιοι άλλοι πολίτες που λένε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει κι ότι τα σκυλιά δεν επιτίθενται, απλά γαβγίζουν, είστε υποχρεωμένοι να το ψάξετε. Μπορεί κάποιοι να μη γουστάρουν τα αδέσποτα και απλά να θέλουν να τα ξεφορτωθούν. Πέρασε αυτό από το δαιμόνιο μυαλό σας ή μπα;

ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΕΧΕΙ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΤΑ 80% ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΠΙΣΤΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜ ΑΡΧΗ

Η καταγγελία ευσταθεί 100%. Μένω κοντά και βλέπω τον δρόμο με τα σκυλιά να κάνουν επιθέσεις σε πεζούς και αυτοκίνητα, όποτε θέλουν. Μάλιστα όποτε θέλει ο δημοσιογράφος να πάμε μαζί και με τα δικά μου παιδιά, να δει αυτά τα άγρια σκυλιά. Νομίζω ότι απαγορεύεται να έχεις ημι-οικόσιτα κοντά σχολείου παιδιών και ΚΑΠΗ ηλικιωμένων. Το άρθρο που γράψατε και μπράβο σας, είναι απλώς μία προειδοποίηση. Εάν υπάρξει τραυματισμός από τα σκυλιά που έχει ημι-οικόσιτα τυχόν φιλόζωος και σε γνώση ίσως του Δήμου, τότε θα ακολουθηθεί κάθε νόμιμο μέσο, αγωγές, αποζημιώσεις κλπ. Ας το προλάβουμε...

Και σε τι ενέργειες άραγε θα προβούν οι κάτοικοι της περιοχής, ε!? Καμία φόλα πάλι, τίποτα κακοποίηση η μήπως να καλέσει τον Δήμο να τα μαζέψει για ευθανασία!? ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ λέω εγώ. Αφήστε τα ζωάκια ήσυχα, δεν ενοχλούν. Κανένα σκυλί δεν επιτίθεται αν δεν νοιώσει απειλή. Και εφ'οσον υπάρχουν άνθρωποι που τα φροντίζουν, εσείς τι ζόρι τραβατε? Απλά δεν γουστάρετε, ε? Δεν φταίνε τα κακομοίρα που είναι αδέσποτα, αλλά κάτι απαίσιοι που τα παρατάτε στους δρόμους, χωρίς έλεος. ΑΙΣΧΟΣ. Μην είσαστε τόσο φιλάνθρωποι πια, γίνετε και λίγο φιλοζωική, μοιραστείτε την αγάπη σας. Έλεος πια

18:33 Από πού προκύπτει αυτό που γράφετε ? Με ποια στοιχεία ? Μήπως μένετε σε άλλη πόλη ? Το πρόβλημα έχει επιδεινωθεί σε όλη την πόλη. Μόλις πέσει ο ήλιος δεν μπορείς να κυκλοφορήσεις πουθενά... Γράνας και 11ου Συντάγματος, Ρήγα Φερραίου και Μπακοπούλου, Πελοπίδα και Δεκάζου, Τάπια, 11ο Σύνταγμα στη Δαβάκη, τρένο σε όλη τη συνοικία, Ναυπλίου, Σταμ. Βούλγαρη, Κονδάκη, Γορτυνίας και Θεμιστοκλέους, Ναυπλίου προς συνοικισμό και εργατικές κατοικίες, Βιομηχανική, Μαηθανάσης. Παντού. Αδέσποτα παντού σε όλη την πόλη που τρομοκρατούν απρόκλητα τους ανυποψίαστους περαστικούς ! Έλεος πια!

Κυρία των 17:59 το άρθρο είναι πέρα για πέρα αληθινό. Την προηγούμενη εβδομάδα επιτέθηκαν σε εμένα και το παιδί μου και αν δεν ούρλιαζα στην κυριολεξία τώρα θα ήμασταν στο νοσοκομείο. Ο δε κύριος του σπιτιού με τα κάγκελα απτόητος παρακολουθούσε από μέσα. Τα σκυλιά πεινάνε και έχουν αγριέψει. Θα υπάρξουν και αλλα θύματα αν δε γίνει κάτι. Ο Θεός βοηθός!

17:59 Τι θα πει «απλά γαβγίζουν» και γιατί αυτό είναι λίγο και φυσιολογικό; Όταν σου γαβγίζει σκυλί απρόκλητα και σου κλείνει το δρόμο, εσύ τι κάνεις ακριβώς; Το παίζεις αδιάφορος και συνεχίζεις το δρόμο σου; Γυρίζεις πίσω και αλλάζεις διαδρομή; Κάνεις το σταυρό σου και περνάς; Ρίχνεις τα χαρτιά να δεις αν θα σου επιτεθούν; Τα σκυλιά δλδ ελέγχουν τον δρόμο και τις διαδρομές μας στην πόλη μας. Ε, δεν πάτε καθόλου καλά μερικοί. Έχουν δίκιο οι παραπάνω που λένε πως η κατάσταση έχει παραγίνει. Όχι μόνο με το Δήμο, αλλά με τους φιλόζωους και τις απαιτήσεις τους και το μυαλό (not) που κουβαλάνε..

@13.21 Επειδή εσύ έχεις δει μόνο μία περίπτωση με θηρίο και παιδάκι, σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άλλες; Κι επειδή είναι ο γονιός δίπλα του, αυτό σε τι μας εξασφαλίζει; Αν είναι τόσο ανεύθυνος που δίνει το λουρί στο παιδί σε δημόσιο χώρο, γιατί να τον εμπιστευτώ; Και πώς το ξέρεις ότι το ζώο είναι εντελώς άκακο; Είσαι φυσιογνωμιστής και ειδικός στην συμπεριφορά των σκυλιών; Εμείς οι υπόλοιποι, για να περπατάμε ελεύθερα κι άφοβα στο δρόμο, πρέπει να έχουμε κάνει σεμινάρια αναγνώρισης προθέσεων και χαρακτήρων των σκυλιών; Έλεος! Πας καλά; Μήπως να πήγαινες να σε δει ένας κτηνίατρος;

Να πεταχτεί απρόκλητο και επιθετικό και μισό μέτρο μέσα από το κάγκελο ??? φοβερό! Λες να το έχουν για φύλακα?? μπα ! όχι για να σκιάζει τους περαστικούς το έχουν ....Να σοβαρευτούμε λίγο , ε? Τεράστια ανοησία...Και μιλάει άνθρωπος που έχει σκυλί μες στο σπίτι του άλλα έχει φτάσει σε σημείο να φοβάται 100% τα αδέσποτα ούτε ακραίος ούτε ανεύθυνος....

20:16 "Απλά γαβγίζουν" ξεφτέρι θα πει ότι όταν ένας σκύλος γαβγίζει, δεν σημαίνει ντε και καλά ότι είναι άγριος ή ότι θα επιτεθεί. Γάβγισμα από γάβγισμα διαφέρει

Δημότες,ακούστε:Αν σας ενοχλούν τα σκυλιά,κλειστείτε μέσα στους τέσσερις τοίχους του σπιτιού σας και μην ξεμυτίζετε καν.Οι πλατείες,οι δρόμοι,οι κοινόχρηστοι χώροι των πολυκατοικιών,οι αυλές και οι κήποι των σπιτιών είναι μόνο για τα σκυλιά.Να κόβουν βόλτες, να αφοδεύουν όπου θέλουν, να συνου..ζονται ανενόχλητα και να γαυγίζουν όσο τραβάει η ψυχούλα τους.Θα τα ταΐζουν και θα τα περιποιούνται οι φιλόζωοι,καλύτερα και από τα παιδιά τους. Εσείς,«μούγγα στη στρούγγα»,εκεί μέσα στα σπίτια σας,όπως και στον κορονοϊό,μέχρι να τα τεζάρετε από την ασιτία.. Έτσι,να μάθετε που σας ενοχλούν τα καημένα τα

20:30 Την επόμενη φορά που θα δεις παιδί να κρατάει λουρί με σκύλο κάλεσε την πρόνοια!!!! Σίγουρα ο γονιός έχει αφήσει το παιδί του να γίνει γεύμα για το σκυλί του!!!!Και μάλιστα καταμεσής της πλατείας για να το δουν όλοι! Προφανώς τον κτηνίατρο κ τον ψυχίατρο τον χρειάζεσαι εσύ, αν και δεν ξέρω αν η ηλιθιότητα θεραπεύεται....Μην γράφετε @@@@@κι ες χάνεται η ουσία του θέματος

22:56 σύμφωνω, γάβγισμα από γάβγισμα διαφέρει, αλλά γιατί είμαστε υποχρεωμένοι να το ξέρουμε ,μου λες ?

Προφανώς τα σκυλάκια που κυκλοφορούν με τα παιδάκια είναι ακίνδυνα! Δε φαντάζομαι να θέλει κανένας γονιός το κακό του παιδιού του!

23:36 Προφανώς δεν είσαι υποχρεωμένος να το ξέρεις, ούτε κανένας μας, αλλά δεν μπορείς να διακρίνεις πότε ένα σκυλί γαβγίζει με επιθετικές διαθέσεις, πότε με διάθεση για παιχνίδι και πότε γιατί απλά είδε να περνάει ένα άλλο σκυλί; Αυτο μπορεί να το καταλάβει ο καθένας. Δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός ή γητευτής σκύλων

Τώρα τι σχέση μπορεί να έχει ρε 23.17 ο κορωνοϊός με τα αδέσποτα μόνο το δικό σου το μυαλό μπορεί να το γνωρίζει. Πολύ εύστοχη η σύγκριση. Μας έχεις αφήσει άφωνους

Οι πόλεις είναι για τους ανθρώπους. ΤΕΛΟΣ . Τα αδέσποτα να τα μαζέψουν σε έναν χώρο π.χ. απομακρυσμένο δασύλλιο, που θα περνά ο δήμος κάθε μέρα και θα τους ρίχνει νερό και τροφή. Έχει πολλά άλση η Τρίπολη στα περίχωρα.

@23:33 Μέχρι εκεί φτάνει το ακατοίκητο μυαλό σου. Το σενάριο να είναι το παιδάκι με το ΔΙΚΟ ΤΟΥ σκυλάκι, το οποίο σκυλάκι αγαπάει και προστατεύει το ΔΙΚΟ ΤΟΥ παιδάκι, και επιτίθεται σε όλα τα άλλα παιδάκια, γιατί τα θεωρεί απειλή, είτε για το ίδιο είτε για το ΔΙΚΟ ΤΟΥ παιδάκι, σου πέρασε καθόλου από το μυαλό; Ωραίο σκεπτικό: ένα σκυλί δεν επιτίθεται στο αφεντικό του, άρα δεν επιτίθεται σε κανέναν άλλο. Μπράβο! Όχι, η ηλιθιότητα δεν θεραπεύεται, οπότε δεν υπάρχει ελπίδα για σένα.

19:57 Το "κυρία" από πού προκύπτει μανδάμ; Μπορείτε να διακρίνετε το φύλο μου ή είστε κι εσείς από τους αναρίθμητους εξυπνάκηδες σχολιαστές που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα και ή θα βλέπουν παντού γύρω τους υποστηρικτές του Τζιούμη ή διάφορες "κυρίες" που γράφουν σχόλια για τα αδέσποτα. Λες και σχόλια για τα αδέσποτα μπορούν να γράφουν μόνο "κυρίες". Θα υπάρξουν κι άλλα "θύματα" κιόλας; Πρώτη μου φορά έχω ακούσει να υπάρχουν σε μια πόλη σκύλοι βαμπίρ ή κομάντος που σπέρνουν το θάνατο κι αφήνουν πίσω τους αναρίθμητα θύματα. Το καλσόν σας προσέξατε μήπως το σκίσατε; Για ρίξτε μια ματιά καλού-κακού

Ανώνυμος 15:25 Θέλεις δηλαδή να μας πεις ότι το παιδάκι που έχει το ΔΙΚΟ ΤΟΥ σκυλάκι, το έχει εκπαιδεύσει για αδίστακτο δολοφόνο, που όταν διαπιστώσει ότι κοιτάει στραβά το ΔΙΚΟ ΤΟΥ παιδάκι ή το ίδιο το σκυλάκι, επιτίθεται μανιωδώς και καταξεσκίζει όποιον το στραβοκοιτάξει. Γαιτί ως γνωστόν, τα περισσότερα παιδάκια βγάζουν βόλτα τα σκυλάκια τους που έχουν το τριπλάσιο μέγεθος απ' αυτά και έχουν δολοφονικά ένστικτα, όπως τα πεκινουά, τα τζακ ράσελ, τα κανίς, τα γιορκσάϊρ κλπ. Καθαρά σκυλιά δολοφόνοι. Έχεις απόλυτο δίκιο. Η ηλιθιότητα δεν θεραπεύεται. Μην ξαναγράψεις λοιπόν σχόλιο ηλίθιε.

@15:40 ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΕΓΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΜ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Η ΓΝΩΣΤΗ "ΚΥΡΙΑ"

Δε ντρέπεσαι λιγάκι 16.07 που ειρωνεύεσαι με την ανησυχία και την ανασφάλεια, αν θέλεις, των γονιών, δικαιολογημένη ή αδικαιολόγητη. Ντρόπη σου, όρθιο τετράποδο, που προτιμάς τα σκυλιά αντί για τα παιδιά...

20.32 Να ντραπείς εσύ ηλίθιο όρθιο δίποδο. Αυτό κατάλαβες από αυτό που έγραψα; Ότι προτιμώ τα σκυλιά από τα παιδιά; Εσύ έχεις δει πολλά παιδάκια να βγάζουν βόλτα σκυλιά διπλάσια σε μέγεθος απ' αυτά; Σκυλιά μεγάλου μεγέθους κυκλοφορούν ενήλικες και είναι ελάχιστοι. Οι περισσότεροι έχουν σκυλιά μικρά σαν κι αυτά που έγραψα, που δεν μπορούν να πειράξουν ούτε τον ίσκιο τους. Αλλά η μανία μερικών σαν και σένα να γράψετε και να κατηγορήσετε κάποιους άλλους, προηγείται του μυαλού που δεν έχετε. Και προς ενημέρωσή σου και σκύλο έχω και δύο παιδιά, ηλίθιο όρθιο δίποδο

15:25 Είσαι νούμερο και εντελώς άσχετος -η με το θέμα. .... Παραιτούμαι! Η ηλιθιότητά σου είναι απλώς ανίκητη

Ηρεμήστε! Ως προς τα δεσποζόμενα, όλοι έχετε το δίκιο σας. Η υπόθεση όμως δυστυχώς δεν είναι win-win. Υπάρχουν σκυλιά φύλακες, σωστά εκπαιδευμένα από άξιους ιδιοκτήτες, που σε καρφώνουν πάντα σε ετοιμότητα, αλλά δεν ενοχλούν κανέναν αν δεν τα ενοχλήσει. Υπάρχουν σκυλιά κάγκουρες, που σκόπιμα αγριεύτηκαν από κάγκουρες για να τρομάζουν τον ανυποψίαστο περαστικό. Συνήθως κάπου στο σκηνικό κυματίζει και μια γαλανόλευκη. Υπάρχουν και κάτι άλλα σκυλιά ηλίθια σαν τα αφεντικά τους, που γαβγίζουν κακόφωνα χωρίς λόγο του κουτουρού όλη την ώρα, μέρα νύχτα. Τα τελευταία ομολογώ ότι είναι τα πιο σπαστικά

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.