Αφιέρωμα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου από την εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος»

Αφιέρωμα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου από την εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος»

Μάρτιος 16, 2020 - 19:18
0 σχόλια

Ειδικό ένθετο για την Περιφέρεια Πελοποννήσου φιλοξενεί στην κυριακάτικη έκδοσή της, την Κυριακή 15 Μαρτίου, η πανελλαδικής κυκλοφορίας εφημερίδα “Ελεύθερος Τύπος”.

Στο εν λόγω αφιέρωμα, με τίτλο “Η Πελοπόννησος των μεγάλων προκλήσεων”, φιλοξενείται δισέλιδη συνέντευξη του περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, ο οποίος -μεταφέροντας την αποφασιστικότητα της υπ  αυτόν περιφερειακής αρχής να παράξει ουσιαστικό έργο- σημειώνει χαρακτηριστικά ότι “θέλω άμεσα έργα και μετρήσιμα αποτελέσματα στο τέλος της τετραετίας”.

Στο πλαίσιο του αφιερώματος έχουν μιλήσει επίσης, ο μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος, ο πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου Κώστας Μαρινάκος, οι πρόεδροι των Επιμελητηρίων Κορινθίας και Λακωνίας Παναγιώτης Πιτσάκης και Γιάννης Παναρίτης αντίστοιχα, ο πρόεδρος της ΟΕΒΕ Αρκαδίας και διευθύνων σύμβουλος της Αgribator ΑΜΚΕ Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος, ο διευθυντής του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Νεμέας Παναγιώτης Σταθακόπουλος και ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Καλαμάτας Μιχάλης Αντωνόπουλος.

Ακόμα προβάλλονται, τα μουσεία του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και συγκεκριμένα το Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού στη Σπάρτη, το Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης στη Δημητσάνα και το Μουσείο Περιβάλλοντος στη Στυμφαλία, όπως επίσης οι ιδιωτικές πρωτοβουλίες “Αρκαδική Οικολογική Φάρμα” στις Κολλίνες Μεγαλόπολης και το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας “Διάπλαση” στην Καλαμάτα.

Δελτίο Τύπου

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.