«Αφαίμαξη» του Αστυνομικού Τμήματος Μεγαλόπολης - Φεύγουν πέντε αστυνομικοί για Μεσσηνία (vid)

«Αφαίμαξη» του Αστυνομικού Τμήματος Μεγαλόπολης - Φεύγουν πέντε αστυνομικοί για Μεσσηνία (vid)

Οκτώβριος 20, 2020 - 12:30
4 σχόλια

Μετά τα τελευταία γεγονότα με τους Ρομά που σημειώθηκαν στην περιοχή της Μεσσηνίας, αποφασίστηκε η ενίσχυση των Αστυνομικών Τμημάτων του νομού.

Η ενίσχυση αυτή, όμως, έρχεται να αποδυναμώσει και το Αστυνομικό Τμήμα Μεγαλόπολης, καθώς όπως ήδη έχει αποφασιστεί, θα αποσπαστούν πέντε αστυνομικοί από το ΑΤ Μεγαλόπολης στη Μεσσηνία.
Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της  Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αρκαδίας κ. Οικονομόπουλος  Γεώργιος, με αφορμή τον εορτασμό του Αγίου Αρτεμίου, προστάτη της Αστυνομίας, η παραπάνω απόφαση εγείρει αντιδράσεις.

 «Θα γίνει αφαίμαξη του προσωπικού και το Αστυνομικό Τμήμα και δεν θα μπορεί να λειτουργεί», είπε, τονίζοντας ότι η περιοχή που καλύπτει το ΑΤ Μεγαλόπολης περιλαμβάνει 12.500 πολίτες και πολλά προβλήματα.
Την ίδια ώρα που οι φορείς της Μεσσηνίας πανηγυρίζουν για τα 30 άτομα που παίρνουν απόσπαση στον νομό τους, η Αρκαδία και οι κάτοικοι της Μεγαλόπολης νιώθουν ανασφαλείς, καθώς το ΑΤ θα λειτουργεί  πλέον με μόνο 13 αστυνομικούς.

Κάνουμε έκκληση στην πολιτική και φυσική ηγεσία, στους βουλευτές του νομού, στον περιφερειάρχη, έτσι ώστε αυτή η απόφαση να ανακληθεί

Μεγάλο είναι το πρόβλημα και πολύ πιθανή η δυσλειτουργία που θα δημιουργηθεί στον περιοχή κάλυψης του ΑΤ Μεγαλόπολης, αφού έχει ήδη ληφθεί απόφαση για την απόσπαση πέντε αστυνομικών στη Μεσσηνία.

Δεν θα μπορεί καν να λειτουργήσει η υπηρεσία, ανέφερε ο κ. Οικονομόπουλος απαντώντας σε ερώτησή μας για το αν με το προσωπικό των 13 ατόμων θα μπορούν να καλύπτονται όλες οι βάρδιες και οι περιπολίες.

Για να εμπεδωθεί το αίσθημα ασφάλειας στον νομό Μεσσηννίας, ας μην εμπεδωθεί το αίσθημα ανασφάλειας στον νομό Αρκαδίας

Έφη Καστραντά

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr «Αφαίμαξη» του Αστυνομικού Τμήματος Μεγαλόπολης


4 Σχόλια

Ας αποσπαστεί ο ίδιος στην Μεγαλόπολη να την ενισχύσει...Οι Καλαματιανοι καλά έκαναν κ έφυγαν να πάνε κ αυτοί στον τόπο τους..Για το Λεωνίδιο μούγκα όμως που έχουν μείνει 3 άτομα αλλά εκεί θα πάει για ανακοινώσεις τον Μάρτιο που έχει εκλογές...

Να παει αυτος να ενισχυσει το τμημα της Μεσσηνιας, το κεφαλι του μονο κανει για 10 σαν και δαυτον ( εξωτερικα μονο γιατι εσωτερικα ειναι απολυτο κενο )

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.