ΑΕΚ 4x4 στο ντέρμπι, ξεκίνημα με νίκη και για την Τεγέα

ΑΕΚ 4x4 στο ντέρμπι, ξεκίνημα με νίκη και για την Τεγέα

Σεπτέμβριος 26, 2020 - 18:40
0 σχόλια

Πρεμιέρα με δύο αναμετρήσεις στο νέο τοπικό πρωτάθλημα Αρκαδίας για τον πρώτο όμιλο με την ΑΕΚ Τρίπολης να κερδίζει στο Λεβίδι με 0-4 την Δημητσάνα στο ντέρμπι της αγωνιστικής και την Τεγέα να επικρατεί με 0-1 της Ελπίδας.

Με τέσσερα τέρματα όλα στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ Τρίπολης ήταν πιο ουσιαστική και πήρε σπουδαία νίκη επί της Δημητσάνας. Σκόρερ για τους κιτρινόμαυρους ο Φίλιππος Σαλαπάτας, ο Γρηγόρης Τζσαγιτζόπουλος και ο Ευγένιο Πετρόπουλος που βρήκε δις τον δρόμο προς τα δίχτυα με πέναλτι και απευθείας εκτέλεση κόρνερ.

Η Τεγέα με ένα γκολ του Θύμιου Σινάνη λύγισε την αντίσταση της μαχητικής και8 νεανικής Ελπίδας στην επιστροφή της στο τοπικό πρωτάθλημα και έτσι μπήκε με το δεξί στις υποχρεώσεις της για την σεζόν αυτή.

Την Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου στην εφετινή πρεμιέρα της αθλητικής διαδικτυακής εκπομπής "Στα Γήπεδα της Αρκαδίας" θα δείτε τις φάσεις και τα γκολ από τους δύο αυτούς αγώνες καθώς επίσης και από τα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.