Άδωνις Γεωργιάδης: Οι εμβολιασμένοι θα κινούνται πιο ελεύθερα τον χειμώνα

Άδωνις Γεωργιάδης: Οι εμβολιασμένοι θα κινούνται πιο ελεύθερα τον χειμώνα

Ιούνιος 26, 2021 - 17:00
0 σχόλια

Ανακοινώσεις για τους κλειστούς χώρους, θα γίνουν τη Δευτέρα, καθώς οι εμβολιασμένοι θα μπορούν να κινούνται πιο ελεύθερα σε περισσότερους χώρους ιδιαίτερα το χειμώνα, όπως είπε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, 'Αδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο MEGA ενώ πρόσθεσε ότι την εβδομάδα που έρχεται θα γίνουν οι περισσότερες πληρωμές για τους επαγγελματίες της εστίασης που εντάχθηκαν στο σχετικό πρόγραμμα του ΕΣΠΑ.

Όπως είπε:«Αυτή την εβδομάδα θα πληρωθούν τουλάχιστον 10.000 επαγγελματίες της εστίασης» και πρόσθεσε ότι πρόκειται για την ταχύτερη εκαθάρριση ΕΣΠΑ στην ιστορία του ελληνικού κράτους.

«Η αίτηση έγινε 14/5, έχουν ήδη γίνει οι πρώτες πληρωμές και το μεγαλύτερο κομμάτι πληρωμών έρχεται», σημείωσε ο υπουργός ενώ αναφορικά στα γυμναστήρια, ανέφερε: «Δυο εβδομάδες μετά την εστίαση ακολουθούν τα γυμναστήρια, οπότε και η πληρωμή θα γίνει 2 εβδομάδες μετά».

Επιπλέον όπως είπε ο κ. Γεωργιάδης: «Θα δώσουμε μια έκτακτη επιχορήγηση μόνο στις σχολές χορού που ήταν κλειστές».

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.