Το 5G είναι ευπρόσδεκτο στην περιφέρεια Πελοποννήσου (vid)

Το 5G είναι ευπρόσδεκτο στην περιφέρεια Πελοποννήσου (vid)

Οκτώβριος 01, 2020 - 12:20
4 σχόλια

Η περιφέρεια Πελοποννήσου με χαρά υποδέχθηκε τον νόμο και τις δηλώσεις που έγιναν για το 5G, είπε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας σε συνέντευξή του την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου.

Το 5G είναι πρόοδος, συμβάλει στην ανταγωνιστικότητα, στην ανάπτυξη, φέρνει την χώρα μας στην πρωτοπορία  της γενικότερης προόδου, δήλωσε ο κ. Νίκας τονίζοντας ότι είναι ευπρόσδεκτο στην περιφέρειά μας.

Απαντώντας σε ερώτησή μας για το αν η περιφέρεια έχει έρθει σε επαφή με κάποιον πάροχο ίντερνετ για το θέμα, ο κ. Νίκας ξεκαθάρισε ότι αυτό είναι θέμα της Ελληνικής κυβέρνησης.

Συμφωνώ με τους υπουργούς που τοποθετήθηκαν για το θέμα αυτό

Video: 

ArcadiaPortal.gr Νίκας: Το 5G είναι ευπρόσδεκτο στην περιφέρειά μας


4 Σχόλια

Κύριε ΝΙΚΑ για πια πρόοδο μιλάτε? Στην Περιοχή Σεχι γίνανε λιτανείες για τις κεραίες κινητής! Γέλασε και το παρδαλό κατσίκι.

11:19 θυμάσαι που πριν μερικά χρόνια ένας κάτοικος της περιοχής έλεγε πως δεν δουλεύει η μίζα του αυτοκίνητου του επειδή χάλασε από τις κεραίες;! Χαχαχα! Και πήγαινε ο Νικόλας να τους πει τί;;;;

14.55 Ο Νικόλας δεν πήγαινε να τους πει απολύτως τίποτα. Δεν είχε πατήσει ποτέ ως αυτοδιοικητικός τονπόδι του στο Σέχι, αλλά απλώς τους θυμήθηκε γιατί έρχονταν εκλογές και σου λέει ας πάω με τα νερά τους, μπας και τσιμπήσω τίποτα εξτρά ψηφαλάκια από τα κορόϊδα. Το αποτέλεσμα ήταν να τσιμπήσει την τρίτη μπανάνα

πολύ ενδιαφέρουσα σελίδα με άρθρα από - διάφορες πηγές - σχετικά με το 5G. Εκθέτει διάφορες απόψεις. https://aktinovolia.gr/5g-%CE%BA%CE%B5%CF%81%CE%B1%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AE%CF%82-%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.