2,5 εκατομμύρια ευρώ δίνει η Φενέρμπαχτσε για τον Μπακασέτα

2,5 εκατομμύρια ευρώ δίνει η Φενέρμπαχτσε για τον Μπακασέτα

Αύγουστος 03, 2020 - 23:06
0 σχόλια

Πρόταση ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ, ετοιμάζει η Φενέρμπαχτσε στην Αλάνιασπορ, προκειμένου να κάνει δικό της, τον Τάσο Μπακασέτα όπως προκύπτει με βάση τα τελευταία Τουρκικά δημοσιεύματα.

Ο Τάσος Μπακασέτας που πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με την Αλάνιασπορ, έχοντας 14 γκολ και 8 ασίστ, σε 43 συμμετοχές είναι έτοιμος να εξαργυρώσει με τον καλύτερο τρόπο και με μια δυνατή μεταγραφή τα εφετινά του κατορθώματα.

Ο 'Ελληνας μεσοεπιθετικός έχει προκαλέσει το έντονο ενδιαφέρον αρκετών ομάδων για την απόκτηση του, με τη Φενέρμπαχτσε λόγω Ερόλ Μπουλούτ, τη Γαλατασαράι επίσης από την Τουρκία αλλά και τη Λάτσιο να βρίσκονται ήδη στο «κυνήγι» του.

Μάλιστα σύμφωνα με την Τουρκική εφημερίδα «Fanatik», η Φενέρμπαχτσε προσφέρει στην Αλάνιασπορ, 2,5 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να κάνει δικό της τον πρώην ποδοσφαιριστή του Αστέρα Τρίπολης.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.