«200 χρόνια από την Επανάσταση»: 90 μοτοσικλέτες Harley σε Βυτίνα και Βαλτέτσι (pics,vid)

«200 χρόνια από την Επανάσταση»: 90 μοτοσικλέτες Harley σε Βυτίνα και Βαλτέτσι (pics,vid)

Σεπτέμβριος 25, 2021 - 17:50
2 σχόλια

Με μια εκδρομή σε σημεία - σταθμούς της Ελληνικής Επανάστασης τα μέλη του club HOG Athena Chapter με τις μηχανές τους επισκέφθηκαν το διήμερο 24 - 25 Σεπτεμβρίου τη Βυτίνα και το Βαλτέτσι.

Οι αναβάτες εντυπωσίασαν τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Βυτίνας και του Βαλτετσίου με τις μηχανές τους, σε αυτή την εκδρομή με σκοπό τη γνωριμία με μέρη όπου διαδραματίστηκαν σπουδαία γεγονότα της Ελληνικής Επανάστασης.

Το club HOG Athena Chapter, το επίσημο εργοστασιακό club της Harley-Davidson, διοργάνωσε την εκδρομή Mille Migla 2021 - «200 χρόνια από την επανάσταση» διαδρομή Πάτρα - Βυτίνα - Καλαμάτα ξεκίνησε 23-9-2021 και τελειώνει 26-9-2021, με 3 διανυκτερεύσεις, επισκέψιμοι σταθμοί είναι ιστορικά μνημεία που είναι συνυφασμένα με την ελληνική επανάσταση. 

Το club διοργανώνει εκδρομή κάθε χρόνο σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας. 
Φέτος συμμετέχουν περίπου 90 μηχανές ως επι το πλείστον Harley Davidson (παλιά και νέα μοντέλα) από όλη την Ελλάδα (Ρόδο, Αθήνα, Θεσσαλονίκη κλπ), Βουλγαρία και από 1 συμμετοχή Αγγλία και Αυστρία.

Το Arcadia Portal συνάντησε τους αναβάτες καθώς κατέβαιναν από το Βαλτέτσι στον δρόμο για Καλαμάτα, όπου θα έκαναν την επόμενη στάση τους.

Απολαύστε τις φωτογραφίες και τα βίντεο από την επετειακή εκδρομή του club.

Video: 

Arcadiaportal.gr «Απόβαση» μηχανών Harley στην Αρκαδία


2 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.