Πήρε Τρέσα, Ντουντούμη και Αντωνόπουλο στην Ερμιονίδα ο Στάικος

Πήρε Τρέσα, Ντουντούμη και Αντωνόπουλο στην Ερμιονίδα ο Στάικος

Αύγουστος 03, 2020 - 10:19
4 σχόλια

Ο Μιγκέρτ Τρέσα, ο Φάνης Ντουντούμης και ο Νίκος Αντωνόπουλος αποτελούν παρελθόν από τον Παναρκαδικό και από την νέα αγωνιστική σεζόν και οι τρεις θα παίζουν  με την φανέλα της Ένωσης Ερμιονίδας έχοντας προπονητή έναν άνθρωπο που τους ξέρει πολύ καλά τον Θανάση Στάικο.

Παράλληλα η Αργολική ομάδα εκτός του Μιγκέρτ Τρέσα, Φάνη Ντουντούμη και τον νεαρό Νίκο Αντωνόπουλο ανακοίνωσε και την απόκτηση του Γιώργου Ποδαρά και όπως φαίνεται η Ένωση Ερμιονίδας θα έχει έντονο χρώμα Παναρκαδικού στο νέο της ρόστερ.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Η Ένωση Ερμιονίδας ανακοινώνει την μεταγραφή του Μιγκέρτ Τρέσα. Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε την προηγούμενη σεζόν στον Παναρκαδικό και επιστρέφει στην ομάδα μας μετά τη σεζόν 2018-2019 για να την ενισχύσει τη φετινή χρονιά στη Γ' Εθνική.

Η Ένωση Ερμιονίδας ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Ποδαρά.Ο 19χρονος δεξιός μπακ αγωνίστηκε το πρώτο μισό της προηγούμενης περιόδου με τα χρώματα του ΟΦ Ιεράπετρας και το δεύτερο μισό στο Νέστο Χρυσούπολης,ενώ ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της Ξάνθης.Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε μία υγιή και επιτυχημένη χρονιά.

Η Ένωση Ερμιονίδας ανακοινώνει την μεταγραφή δύο ποδοσφαιριστών,του Αντωνοπούλου Νίκου και του Ντουντούμη Φάνη.Ο πρώτος είναι 20 ετών και αγωνίζεται ως επιθετικός.Τις προηγούμενες χρονιές είχε αγωνιστεί στις εξής ομάδες: Ερμής Κιβερίου,Ένωση Λέρνας,Παναρκαδικός ενώ προέρχεται απο τις ακαδημίες του Ολυμπιακού.Ο δεύτερος 22 χρόνων αγωνίζεται ως τερματοφύλακας και έχει αγωνιστεί τις προηγούμενες χρονιές στις εξής ομάδες: Κόρινθος,Φωστήρας και Παναρκαδικός.

Τους καλωσορίζουμε και τους ευχόμαστε μια υγιή και επιτυχημένη χρονιά.

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΙΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ Ο ΣΤΑΙΚΟς ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΙ Η ΕΞΕΔΡΑ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.