Ανακοίνωση Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου στην Περιφέρεια

Ανακοίνωση Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου στην Περιφέρεια

Ιούλιος 23, 2020 - 17:45
3 σχόλια

Τη σύναψη Σύμβασης Μίσθωσης Έργου με δύο (2) άτομα ειδικότητας Τ.Ε. Μηχανικών, κωδικός θέσης ΚΘΥ1, για την κάλυψη των αναγκών της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με αντικείμενο ειδικά και μόνο την υποβοήθηση της Αναθέτουσας Αρχής στην άρτια υλοποίηση του έργου:

«Minimising Energy Consumption for Green Buildings Respecting Present Uses and Public Needs –Green Building / Ελαχιστοποίηση της κατανάλωσης ενέργειας για πράσινα κτήρια με σεβασμό στις σημερινές χρήσεις και δημόσιες ανάγκες –Green Building, που υλοποιείται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου στο πλαίσιο του ENI CBC MED Programm», λόγω των αυξημένων απαιτήσεων αυτού αλλά και του συντονισμού που απαιτείται μεταξύτης Περιφέρειας Πελοποννήσου (ως επικεφαλής εταίρος) και των λοιπών εταίρων.

ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ

Τη διοικητική μέριμνα της υλοποίησης του φυσικού και οικονομικού αντικειμένου του έργου και της ορθής διεκπεραίωσης όλων των πακέτων εργασίας, τα οποία έχει αναλάβει να υλοποιήσει η Περιφέρεια Πελοποννήσου ως επικεφαλής εταίρος του έργου.Τη συμμετοχή στην σύνταξη των απαιτούμενων εκθέσεων φυσικού και οικονομικού αντικειμένου του έργου.Την υποστήριξη του Συντονισμού-Διοίκησης εκ μέρους της Ομάδας Έργου καιτων εξωτερικών συμβούλων και συνεργατών που εντάσσονται στα καθήκοντα της Περιφέρεια Πελοποννήσου ως Επικεφαλής εταίρος.Τη συνεργασία & επικοινωνία με την Διαχειριστική Αρχή Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων & λοιπούς φορείς.Την επικοινωνία με εθνικούς και διακρατικούς εταίρους του έργουστην Αγγλική γλώσσα.Τη διεκπεραίωση όλων των αναγκαίων ενεργειών ώστε να υλοποιηθεί και να ολοκληρωθεί το προβλεπόμενο έργο, σύμφωνα με τις οδηγίες και τις υποδείξεις της υπηρεσίας.Τις εργασίες διοικητικής υποστήριξης, όπως προετοιμασία & διεκπεραίωση ταξιδιών, υποστήριξη λειτουργίας γραφείου, κ.ά.

.ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ Διάρκεια Σύμβασης: Η σύμβαση αρχίζει από την υπογραφή της και διαρκεί μέχρι περατώσεως του φυσικού αντικειμένου του συγχρηματοδοτούμενου έργου, ήτοι μέχρι τις 29.08.2022 με δυνατότητα επέκτασης αυτής σε τυχόν παράταση του έργου.

2.ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ Τ.Ε. Μηχανικών Α. Απαραίτητα –κύρια (Βαθμολογούμενα)προσόνταΤ.Ε. Μηχανικών επί ποινή αποκλεισμού.1.Να είναι κάτοχος Πτυχίου ή Διπλώματος Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Τεχνολογικής Εκπαίδευσης στις παρακάτω Ειδικότητες :Τίτλοι σπουδών -Ειδικότητα: Πτυχίο ή δίπλωμα τμήματος Πολιτικών ΜηχανικώνΤ.Ε. ή πτυχίο τμήματος Πολιτικών Δομικών Έργων Τ.Ε. ή πτυχίο τμήματος Πολιτικών έργων Υποδομής Τ.Ε. ή πτυχίο Τεχνολόγων Πολιτικών ΑΣΕΤΕΜ-ΣΕΛΕΤΕ ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε.) ΤΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας ή το ομώνυμο πτυχίο ΚΑΤΕΕ ή ισότιμος τίτλος της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας.2.Να έχει πιστοποιημένη γνώση της Αγγλικής Γλώσσας, σύμφωνα με το Παράρτημα Α.

Β. Επικουρικά (Βαθμολογούμενα) προσόντα Τ.Ε. Μηχανικών

1.Να έχει πιστοποιημένη γνώση Χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα : α) επεξεργασίας κειμένων, β) υπολογιστικών φύλλων & γ) υπηρεσιών διαδικτύου, που αποδεικνύονται με πιστοποίηση σύμφωνα με το ΠαράρτημαΒ.

2.Να έχει πιστοποιημένη γνώση χειρισμού τεχνικής αναπαράστασης μέσα από ηλεκτρονικό υπολογιστή στο λογισμικό AutoCad 2D, που αποδεικνύεται με πιστοποίηση σύμφωνα με το Παράρτημα Β.

3.Να έχει επαγγελματική εμπειρία σε διαχείριση/επίβλεψη τεχνικών έργων ή σε εργασίες οικονομικής διαχείρισης η οποία λαμβάνεται υπόψη μετά την απόκτηση του ζητούμενου από την παρούσα ανακοίνωση Τίτλου Σπουδών. 3.ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣΗ επαγγελματική εμπειρία αποδεικνύεται ως εξής :Όταν η εργασία έχει παρασχεθεί σε υπηρεσίες του δημοσίου, σε Ν.Π.Δ.Δ., Ο.Τ.Α.1.πρώτου ή δεύτερου βαθμού, σε Ν.Π.Ι.Δ. του δημόσιου τομέα της παρ. 1 του άρθρου 14 του ν. 2190/1994, όπως ισχύει, ή σε φορείς της παρ. 3 του άρθρου 1 του ν. 2527/1997, απαιτείται βεβαίωση του αντίστοιχου φορέα και επικυρωμένα αντίγραφα των σχετικών συμβάσεων που έχουν υπογραφεί, από τα οποία να προκύπτει με σαφήνεια, το είδος της εργασίας που παρασχέθηκε και η χρονική διάρκεια της παροχής.2.Όταν η εργασία έχει παρασχεθεί στον ιδιωτικό τομέα: i)Βεβαίωση του ιδιωτικού φορέα (στοιχεία του εργοδότη, φυσικού προσώπου ή της επωνυμίας της επιχείρησης αν πρόκειται για νομικό πρόσωπο) από την οποίανα προκύπτει με σαφήνεια, το είδος της εργασίας που παρασχέθηκε και η χρονική διάρκεια της παροχής ή Υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου, κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/1986, στην οποία να δηλώνεται επακριβώς ο χρόνος και το είδος της εμπειρίας του, τα στοιχεία του εργοδότη, φυσικού προσώπου ή της επωνυμίας της επιχείρησης αν πρόκειται για νομικό πρόσωπο. ii)Επιπλέον βεβαίωση του οικείου ασφαλιστικού φορέα από την οποία να προκύπτει η διάρκεια της ασφάλισης.

3.Όταν η εμπειρία αφορά την άσκηση ελεύθερου επαγγελματία (μισθωτού και ελεύθερου επαγγελματία) : i)Βεβαίωση του οικείου ασφαλιστικού φορέα στην οποία να αναγράφεται η διάρκεια της ασφάλισής του. ii)Υπεύθυνη δήλωση, κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/1986, στην οποία να δηλώνεται επακριβώς ο χρόνος και το είδος της εμπειρίας τουως ελεύθερος επαγγελματίας.iii)Υποβολή μιας τουλάχιστον σχετικής σύμβασης ή δελτίων παροχής υπηρεσιών που καλύπτουν τη διάρκεια της εμπειρίας.

Σε περίπτωση ασφαλιστικών φορέων (π.χ. ΤΣΜΕΔΕ) όπου ο υποψήφιος δύναται να ασφαλιστεί είτε ως μισθωτός είτε ως ελεύθερος επαγγελματίας, να διευκρινίζεται στη βεβαίωση του ασφαλιστικού φορέα η σχέση απασχόλησης

.ΔΟΜΗΜΕΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

 Η δομημένη συνέντευξη διενεργείται από την αρμόδια ΤριμελήΕπιτροπή Αξιολόγησης των Αιτήσεων των Υποψηφίων ,Επιτροπή που θα ορισθεί από την Αναθέτουσα Αρχή για το σκοπό αυτό. Σκοπός της δομημένης συνέντευξης είναι η αρμόδια επιτροπή να διαμορφώσει γνώμη για την προσωπικότητα, την ικανότητα και την καταλληλότητα του υποψηφίου για την άσκηση των καθηκόντων για τη θέση για την οποίακρίνεται. Κατά το στάδιο αυτό λαμβάνονται υπόψη τα στοιχεία του βιογραφικού τουσημειώματος.Η δομημένη συνέντευξη περιλαμβάνει τα εξής δύο σκέλη :1.συζήτηση επί θεμάτων σχετικών με τη γνώση του αντικειμένου σε συνάρτηση με τις δεξιότητες και προσόντα του υποψηφίου, όπως προκύπτουν από το βιογραφικότου.2.οι επικοινωνιακές δεξιότητες, η ικανότητα διαχείρισης χρόνου, τα χαρακτηριστικά ηγεσίας ιδίως υπό συνθήκες πίεσης, η ικανότητα συντονισμού ομάδων εργασίας και η δημιουργικότητα του υποψηφίου.Στην συνέντευξη θα αξιολογηθούν σε κλίμακα από 0 έως 40 βαθμούς, τα κάτωθι:το επαγγελματικό προφίλ του υποψηφίου,η αντίληψή του για το έργο,η ικανότητα επικοινωνίας και συνεργασίας σε πλαίσιο ομάδας έργου,το επίπεδο δεξιοτήτων προγραμματισμού και οργάνωσης των απαιτούμενων εργασιών για την επιτυχή υλοποίηση των δράσεων του έργου στον τομέα ευθύνης του.Η τελική μοριοδότηση της συνέντευξης κάθε υποψηφίου προκύπτει από το μέσο όρο των βαθμών των μελών της αρμόδιας επιτροπής.Το περιεχόμενο της συνέντευξης με τα κρίσιμα και ουσιαστικά σημεία της για τον εκάστοτε υποψήφιο αιτιολογείται συνοπτικά από κάθε μέλος της επιτροπής ως προς κάθε ένα από τα δύο σκέλη της συνέντευξης και αναφέρεται συνοπτικά στο πρακτικό της επιτροπής.Η μη προσέλευση στη συνέντευξη (φυσική παρουσία) οδηγεί σε αποκλεισμό από τη διαδικασία επιλογής.Η διενέργεια των συνεντεύξεων γίνεται εντός 15 ημερών από την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων από την Επιτροπή Αξιολόγησης των Αιτήσεων Συμμετοχής των Υποψηφίων.

.ΠΑΚΕΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΤΕΑ

Ειδικότερα, οι υποχρεώσεις του/της υποψηφίου/ας περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων την συνεισφορά του στην υλοποίηση των δράσεων του έργου, δηλαδή στην ολοκλήρωση και υποβολή των πακέτων εργασίας του προγράμματος. Τέλος, οι υποψήφιοι θα μπορούν να συμμετέχουν σε συναντήσεις στην Ελλάδα ή/και στο εξωτερικό, με φορείς, εθνικούς-διακρατικούς εταίρους του έργου, θα καταρτίζουν εκθέσεις και γενικά θα διεκπεραιώνουν όλες τις
8αναγκαίες ενέργειες, ώστε να υλοποιηθεί και να ολοκληρωθεί το έργο, σύμφωνα με τις οδηγίες και τις υποδείξεις του Φορέα.6.ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣΔικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία έχουν οι έλληνες πολίτες καθώς και οι πολίτες των άλλων κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης υπό τους περιορισμούς του άρθρου 1 παρ. 1 του ν.2431/1996. Γίνονται επίσης δεκτοί Βορειοηπειρώτες, Κύπριοι Ομογενείς και Ομογενείς αλλοδαποί που προέρχονται από την Κωνσταντινούπολη και από τα νησιά Ίμβρο και Τένεδο, χωρίς να απαιτείται πιστοποιητικό ελληνικής ιθαγένειας, υπό την προϋπόθεση ότι η ιδιότητά τους ως Ελλήνων κατά το γένος και τη συνείδηση αποδεικνύεται με άλλους τρόπους (ν.δ.3832/1958).

Για τον υποψήφιο χωρίς ελληνική ιθαγένεια, ο οποίος πρέπει να αποδείξει ότι γνωρίζει την Ελληνική γλώσσα σε βαθμό επαρκή για την άσκηση των καθηκόντων της επιδιωκόμενης ειδικότητας, Πιστοποιητικό Ελληνομάθειας (N.2413/1996 άρθρο 10 παρ. 1) πουχορηγείται από το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας: α) ΥΠΕΠΘ Ανδρέα Παπανδρέου 37, Τ.Κ. 151 80 Αθήνα,και β) Καραμαούνα 1, Πλ. Σκρά, Τ.Κ. 55132 Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310− 459101, των κατωτέρω επιπέδων: Α ΕΠΙΠΕΔΟ ή Α2 ΕΠΙΠΕΔΟ: Για την Κατηγορία Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (Υ.Ε.). Β ΕΠΙΠΕΔΟ ή Β1 ΕΠΙΠΕΔΟ: Για την Κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε.) μη Διοικητικού Προσωπικού ή και Εργατοτεχνικού Προσωπικού. Γ ΕΠΙΠΕΔΟ ή Β2 ΕΠΙΠΕΔΟ: Για τις Κατηγορίες Πανεπιστημιακής (Π.Ε.) και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.) μη Διοικητικού Προσωπικού και γιατην Κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε.) Διοικητικού Προσωπικού. Δ ΕΠΙΠΕΔΟ ή Γ1 ΕΠΙΠΕΔΟ: Για τις Κατηγορίες Πανεπιστημιακής (Π.Ε.) και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.) Διοικητικού Προσωπικού.Επίσης αποδεικνύεται με αντίστοιχο πιστοποιητικό του Σχολείου της Ελληνικής Γλώσσας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης .

Στα απαραίτητα δικαιολογητικά περιλαμβάνονται τα τυπικά και λοιπά δικαιολογητικά, που υποβάλει υποχρεωτικά με την αίτηση καιεπί ποινή αποκλεισμούο υποψήφιος, όπως αναλυτικά περιγράφονται στις παρακάτω παραγράφους 6.1 έως 6.6:6.1 Υπεύθυνη Δήλωση της παραγράφου 4 του άρθρου 8 του νόμου 1599/1986, όπως εκάστοτε ισχύει, στην οποία οι ενδιαφερόμενοι θα δηλώνουν : θα αναγράφονται τα στοιχεία της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος,Αποδέχονται πλήρως τους όρους της διακήρυξηςτο οικείο επαγγελματικό μητρώο/τεχνικό επιμελητήριο, εφόσον είναι εγγεγραμμένοι,ότι δεν έχει εκδοθεί σε βάρος τους οριστική καταδικαστική απόφαση για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, δωροδοκία, απάτη ή νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες,ότι δεν βρίσκονται σε πτώχευση, εκκαθάριση, παύση δραστηριοτήτων, αναγκαστική διαχείριση ή αναγκαστικό συμβιβασμό ούτε έχει κινηθεί σε βάρος τους διαδικασία κήρυξης σε πτώχευση, εκκαθάριση αναγκαστικής διαχείρισης ή πτωχευτικού συμβιβασμού,
9ότι δεν έχουν καταδικασθεί για αδίκημα που αφορά στην άσκηση της επαγγελματικής τους δραστηριότητας δυνάμει απόφασης με ισχύ δεδικασμένου και ότι έχουν εκπληρώσει τις υποχρεώσεις τους όσον αφορά την καταβολή των εισφορών κοινωνικής ασφάλισης και σχετικά με την πληρωμή φόρων και τελών,ότι έλαβαν γνώση των όρων της παρούσας πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος, τους οποίους αποδέχονται όλους ανεπιφύλακτα,ότι δεν έχουν κάνει ψευδείς ή ανακριβείς δηλώσεις κατά την παροχή πληροφοριών που ζητούνται από την Αναθέτουσα Αρχή,ότι για την ανάληψη του έργου και την είσπραξη της αμοιβής δεν συντρέχει κανένα κώλυμα στο πρόσωπο τους και ότι σε αντίθετη περίπτωση θα φροντίσουν για την άρση κάθε κωλύματος για το σκοπό αυτό, εφόσον η Πρότασή τους γίνει αποδεκτή,ότι παραιτούνται από κάθε δικαίωμα αποζημίωσής τους για τυχόν απόφαση της Αναθέτουσας Αρχής, που αφορά στην αναβολή ή στη ματαίωση του διαγωνισμού ή στη μη σύναψη της σύμβασης,η ακρίβεια των στοιχείων του βιογραφικού σημειώματος,η χρονική διαθεσιμότητα καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου,για τους άνδρες η εκπλήρωση των στρατιωτικών τους υποχρεώσεων,η μη ύπαρξη κωλύματος από ποινική καταδίκη ή υποδικία.6.2Φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου του υποψήφιου,6

.3Τα δικαιολογητικά για την απόδειξη των ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝΠΡΟΣΟΝΤΩΝ,(αντίγραφα), Κύριων και Επικουρικών (εφόσον υπάρχουν), όπως αναλυτικά αναφέρονται στα άρθρα 2 και 3 της παρούσης.6.4Βιογραφικό Σημείωμα του υποψήφιου με αναλυτική περιγραφή των προσόντων και της προϋπηρεσίας τους,6.5Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65ετών,6.6Αποδεικτικό εκπλήρωσης των στρατιωτικών υποχρεώσεων ή νόμιμη απαλλαγή για τους άρρενες.Επισημαίνεται ότι :Κατά τη λήξη της προθεσμίαςτης υποβολής των προτάσεων, είναι υποχρεωτική για τους άρρενες η εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων ή η νόμιμη απαλλαγή.Κατά την αξιολόγηση προηγούνται οι έχοντες εντοπιότητα.Ο υποψήφιος, αφού ελέγξει ότι έχει συγκεντρώσει όλα τα δικαιολογητικά -πιστοποιητικά τα οποία προβλέπονται για την απόδειξη των προσόντων του, τα αριθμεί σε εμφανές τους σημείο και ακολούθως τα καταγράφει με την ίδια σειρά αρίθμησης στον ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΣΥΝΗΜΜΕΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ της πρότασής του.

Διόρθωση ή συμπλήρωση των προτάσεων, συμπλήρωση τυχόν ελλειπόντων στοιχείων, έστω καισυμπληρωματικών ή διευκρινιστικών, επιτρέπεται μόνο μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των προτάσεων σύναψης μίσθωσης έργου.
107.ΓΕΝΙΚΑ7.1ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑΓια την επιλογή απασχόλησης των υποψηφίων κατηγορίας Τ.Ε. Μηχανικού, προτάσσονται των λοιπών υποψηφίων, που ανήκουν στον ίδιο πίνακα προσόντων, ανεξάρτητα από το σύνολο των μονάδων που συγκεντρώνουν, οι μόνιμοι κάτοικοι της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Για την απόδειξη του κριτηρίου της Εντοπιότητας απαιτείται βεβαίωση μόνιμης κατοικίας [σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 279 του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων (Ν.3463/2006, ΦΕΚ Α’)]πρόσφατης έκδοσης (όχι παλαιότερης των δύο μηνών από την ημερομηνία υποβολής της αίτησης συμμετοχής) των Δήμων της Περιφέρειας Πελοποννήσου ή από άλλο στοιχείο όπως αντίγραφο λογαριασμού Δ.Ε.Κ.Ο (Δ.Ε.Η, Ο.Τ.Ε ή άλλων εταιριών τηλεφωνίας, Ε.Υ.Α.Θ, κινητής τηλεφωνίας) ή αντίγραφο εκκαθαριστικού της οικείας Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας (Δ.Ο.Υ.) όπου να αναγράφεται η κατοικία και όχι η επιχείρηση του ενδιαφερόμενου (σε αυτή τη περίπτωση είναι απαραίτητο το αντίγραφο του Ε1 όπου αναγράφεται η διεύθυνση κατοικίας), από το οποίο να προκύπτει ότι ο υποψήφιος είναι μόνιμος κάτοικος Δήμου της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Δεν γίνεται δεκτή για την απόδειξη της εντοπιότητας υπεύθυνη δήλωση του ενδιαφερόμενου.7.2

ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ ΕΠΙΛΟΓΗΣΗ

σειρά κατάταξης των υποψηφίων, Τ.Ε.Μηχανικοί,που έχουν εντοπιότητα καθορίζεται μεταξύ τους με τα ακόλουθα κριτήρια: Απαραίτητα –κύρια προσόντα για θέση Τ.Ε. Μηχανικών ΚΘΥ1, θεωρείται ο Τίτλος Σπουδών Τριτοβάθμιας Τεχνολογικής Εκπαίδευσης της ημεδαπής ή ισότιμων αναγνωρισμένων τμημάτων της αλλοδαπής με τίτλους σπουδών –ειδικότητας όπως αναφέρονται στην Παράγραφο 2.Α.1.καθώς και η πιστοποίηση γνώσης της Αγγλικής Γλώσσας όπως αναφέρεται στην Παράγραφο 2.Α.2. Σε περίπτωση που οι υποψήφιοι δεν διαθέτουν ταπαραπάνω απαραίτητα –κύρια προσόντα απορρίπτονται.Υποψήφιοι που δεν διαθέτουν τα Επικουρικά προσόντα, πέραν των απαραίτητων –κύριων προσόντων, βαθμολογούνται με μηδέν (0).

Η κατάταξη των υποψηφίων θα προκύψει σύμφωνα με τον ακόλουθο πίνακα δείτε ΕΔΩ


3 Σχόλια

Διασυνοριακό πρόγραμμα στο οποίο επικεφαλής εταίρος είναι η Περιφέρεια Πελοποννήσου , κατόπιν συνεργασιας της Περιφερειακής Αρχής Τατούλη .Μάλιστα γι αυτό υπήρξε προκήρυξη πέρισυ τετοια εποχή .Ο κ. Νίκας όμως την απέσυρε και επανήλθε τώρα. Πήγε δηλαδή το έργο ένα χρόνο πίσω. .....

Να κυλάει το χρήμα ......, να γίνεται κανένα ταξιδακι, να γίνεται κανένα ρουσφέτι, ......... Συνεχιζετε τα ιδια με τους προηγούμενους.........

ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ @21:44 . ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΩΡΙΝΟΙ . ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΥΤΟ . ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ THΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ . ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ , ΠΟΥ ΕΝΤΑΧΘΗΚΕ ΕΠΙ ΤΑΤΟΥΛΗ , ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΟΣΟΝ ΟΥΠΩ , ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ .

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.