Άλογο ξεπαγιάζει στους -7 στη Νεστάνη (pics)

Άλογο ξεπαγιάζει στους -7 στη Νεστάνη (pics)

Ιανουάριος 03, 2017 - 12:13
4 σχόλια

Η Αρκαδία και συγκεκριμένα η Νεστάνη έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των αναγνωστών σε ολόκληρη την Ελλάδα, με πρωταγωνιστή ένα άλογο το οποίο, όπως δείχνουν οι φωτογραφίες, είναι δεμένο σε ένα χωράφι.

Οι φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί από την Δευτέρα 2 Ιανουαρίου και όπως αναφέρει ο φωτογράφος Αντώνης Νικολόπουλος από την Eurokinissi σε σχετική σημείωσή του:
«Νεστάνη - άλογο δεμένο στο χιόνι με την πρωινή θερμοκρασία να φτάνει τους -7»

Το βλέμμα του φωτογράφου εστίασε στο μοναχικό άλογο το οποίο έχει εγκαταληφθεί μέσα στο ψύχος από τον ιδιοκτήτη του και σίγουρα δεν είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένο με αυτό.

Πράγματι οι θερμοκρασίες που επικρατούν τον χειμώνα στην περιοχή είναι ιδιαίτερα χαμηλές και ο ιδιοκτήτης του αλόγου θα μπορούσε να το προφυλάξει από τον παγετό, τοποθετώντας το σε κάποιον κλειστό χώρο που οι συνθήκες θα ήταν πιο ευνοϊκές, για την επιβίωση του.
 

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Ναι Στάνη

Οχι μόνο στη Νεστάνη. Και στην Τεγέα, απέναντι απ΄το εργοστάσιο με τα τούβλα επί της Τριπόλεως-Σπάρτης έχει πολλά άλογα που ξεπαγιάζουν κατά τον ίδιο τρόπο.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.